Biz de galip gelebilmek için elimizden geleni yapacağız” dedi. Ligi lider bitiren direkt Final-Four’a kalacak.

Normal sezon bitiyor

Hentbol Erkekler 1. Ligi’nde normal sezonun sonuna gelindi. B Grubu’nda ilimizi temsil eden Mihalıççık Belediyesi, geçtiğimiz hafta Pazar günü Zeytinburnu Irmakspor ile mücadele ederek kötü bir oyunla 27-28’lik mağlubiyet almış ve zirveyi As Hentbol’a kaptırmıştı. Temsilcimiz normal sezonun son haftasında ise lider As Hentbol ile karşı karşıya gelecek. Temsilcimiz maçı kazanarak sezonu lider bitirmek ve doğrudan Final Four’a katılmak istiyor.

Eskişehir'de pes dedirten görüntü: Kül tablasına çevirdiler! Eskişehir'de pes dedirten görüntü: Kül tablasına çevirdiler!

“Elimizden geleni yapacağız”

Karşılaşma 10 Mart Pazar günü saat 17.00’de Ankara’da oynanacak. Temsilcimiz hazırlıklarını sürdürüyor. Maç öncesi açıklamalarda bulunan Antrenör Murat Mızrakçı, “Zeytinburnu Irmakspor’a karşı kötü bir oyun ile sahadan mağlup ayrıldık. Bu haftaki maçta rakibimiz çok tecrübeli ve devre arasında iyi transferler yaptı. Biz de sahada galip gelebilmek için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

Süper Ligi istiyorlar

A ve B Grubu’nda normal sezonu lider bitirecek olan iki ekip Play-Off serisi oynamadan doğrudan Final Four oynamaya hak kazanacak. Normal sezon sonunda gruplarında 2, 3 ve 4’üncü sırayı alan takımlar Play-Off oynayacak. Play-Off’lar iki grupta 3 maç üzerinden tek devreli lig usulüne göre oynanacak. İlk sırayı alacak iki takım Final Four’a kalacak. Final Four da tek devreli lig usulüne göre oynanacak ve iki takım Süper Lig’e yükselecek.

Mihalıççık Belediyesi

Antrenör Murat Mızrakçı

Muhabir: Aytaç Ersoy