Sabah saatlerinden itibaren kent merkezi ve birçok ilçede aralıklı karla karışık yağmur, yüksek kesimlerde ise hafif kar yağışı bekleniyor. Öğle saatlerinden sonra yağışların yağmur şeklinde devam edeceği tahmin ediliyor.
Sıcaklıklarda Önemli Değişiklik Yok
Hava sıcaklıklarında gün içinde önemli bir değişiklik beklenmiyor. İl genelinde en yüksek sıcaklıklar 2 ila 8 derece arasında seyredecek. En soğuk ilçelerden biri olan Mihalıççık’ta sıcaklık 2 derece, Sarıcakaya ve Mihalgazi’de ise 8 derece civarında olacak.
Rüzgâr Yer Yer Kuvvetli Esecek
Rüzgârların güney ve doğu yönlerden, orta kuvvette, yer yer ise kuvvetli esmesi bekleniyor. Özellikle açık alanlarda ve yüksek kesimlerde rüzgârın etkisini artırabileceği belirtiliyor.
İlçelere Göre Hava Durumu
Odunpazarı & Tepebaşı: Çok bulutlu, sabah karla karışık yağmur ve hafif kar; öğleden sonra yağmur, 6°C
Çifteler, Alpu, İnönü, Günyüzü, Beylikova: Karla karışık yağmur ve hafif kar, öğleden sonra yağmur, 5°C
Mahmudiye, Seyitgazi, Han: Karla karışık yağmur ve hafif kar, 4°C
Sivrihisar: Karla karışık yağmur ve hafif kar, 5°C
Mihalıççık: Çok bulutlu, aralıklı kar yağışı, 2°C
Sarıcakaya & Mihalgazi: Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve karla karışık yağmur, 8°C
Meteorolojik Uyarı Yok
Meteoroloji yetkilileri tarafından Eskişehir için güncel bir meteorolojik uyarı bulunmadığı bildirildi. Ancak sürücülerin sabah saatlerinde görülebilecek karla karışık yağmur nedeniyle kaygan zeminlere karşı dikkatli olması istendi.



