Eskişehir'de mide bulandıran görüntü: Hindistan sokak lezzetlerini aratmadı!
Eskişehir'de mide bulandıran görüntü: Hindistan sokak lezzetlerini aratmadı!
İçeriği Görüntüle

Hoşnudiye Mahallesi Hacet Sokak’ta faaliyet gösteren bir seyahat acentası üzerinden Antalya Side’deki bir otele rezervasyon yaptıran Emel Özkan Bozkurt ve beraberindeki tatilciler, büyük bir dolandırıcılıkla karşı karşıya kaldı.

Kişi başı 12 bin 500 lira ön ödeme yapan grup, otele gittiklerinde odalarına alınmadı. Otel yönetimi, seyahat acentasının kalan ödemeyi yapmadığını gerekçe göstererek misafirleri içeri almadı. Otel yönetimi mağdur misafirlerden ek ödeme talep etti. Tatilciler kişi başı 8 bin TL daha ödemek zorunda kaldı.

12 BİN 500 LİRA ÖDEDİK

Yaşadıkları süreci anlatan Emel Özkan Bozkurt, “Cengiz Topel’in ara sokağında bir seyahat acentasından Antalya Side’de bir otele 19 oda için rezervasyon yaptırdık. Ön ödemesini yaptık. Herkes kişi başı 12 bin 500 lira ödedi. Hepimizde makbuzlar, dekontlar, banka slipleri var. Rezervasyon yaptırdığımız otele sabah 8.30'da geldik kahvaltımızı yaptık. Ondan sonra da odaların anahtarını vermediler saat 15.00’e kadar zaten orada patlak verdi” diye konuştu.

CİHAZLARI TOPLAYIP KAÇMIŞLAR

Bozkurt, otel yönetiminin, “‘Siz ekstra ödeme yapmazsanız oda anahtarlarınızı vermeyiz’ dediler. Seyahat acentası rezervasyon gerçekleştirmiş yerlerimizi ayırtmış 19 oda olarak ama otele geri kalan ücret yapılmadığı için alınmadık. Şimdi ekstra otel parasını ödedik. Kişi başı 8 bin lira verdik. Yüksek sezonda otellerde yer olmadığı için kimse başka bir otel bulamayacağı için mecburen tekrar para ödedi. Dükkandaki tüm elektronik cihazları, televizyonları, bilgisayarları toplayıp gitmişler. Şu an dükkanı kapatmışlar zaten. Eskişehir’e döndüğümüzde hepimiz Çarşı Polis Karakolu’na gidip şikayette bulunacağız” dedi.

Muhabir: Seren Çatalçam