Yıldırım, “Kimseye kırgın değilim. Bu bir tercih meselesi Odunpazarı’ndan aday olmamın özel bir nedeni yok. Amacımız hizmet etmek” dedi.

Yerel seçimler için CHP’den Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olan Garip Yıldırım, düzenlediği basın toplantısıyla DSP’den Odunpazarı Belediye Başkan Adayı olduğunu açıkladı. Toplantıda konuşan DSP İl Başkanı Erdoğan Dilek, “DSP bölen değil, bilendir. DSP oyları bölmek için değil, oyları bütünleştirmek için gelmektedir. Oyun bozucu değil, oyun kurucudur. Kurulduğu 1985’ten bu yana 3 kez devleti yönetmiş olan partimiz bu süreçte halkımızın yapay ittifaklar mahkûm olmadığını, ülkenin derin bir kaosa sürüklendiği ortamda hem ittifakın hem de muhalefetin değiştirilmesi gerektiğini söylemektedir. Cumhuriyetimizin 100. Yılında, 2024ü ülkeyi yönetecek kadroları belirleyeceğiz. Bu seçim masa başı kurulan ittifaklarla DSP arasında geçecektir” dedi.

PROJELERİNİ ANLATTI

25 yıldır Eskişehir’de birçok görevde bulunduğunu söyleyen Yıldırım, Eskişehir’in her köyünde, her mahallesinde katkısı olduğunu belirtti. Herkesi kucaklayan bir siyaset anlayışı ile Eskişehir’e büyük katkılar sağlayabileceğini ifade eden Yıldırım projelerini anlattı. Odunpazarı bölgesindeki kentsel dönüşüm konusunda çalışmalar yürüteceklerini söyleyen Yıldırım, Kanlıpınar ve Gündoğdu bölgesinde yaşanan mağduriyetin bir an önce giderilmesi gerektiğini söyledi. Termal turizm,  gençlerin ve kadınların üretime kazandırılması, küçük çiftçiye belediye imkânlarıyla destek verilmesi gibi birçok proje açıklayan Yıldırım; engelli bireyler, kadınlar, düşük gelir grubuna ait aileler, sokak hayvanları, kültür sanat faaliyetleri ile Odunpazarı’nda sosyal belediyeciliği en üst düzeye çıkaracaklarını belirtti.

KIZGIN VE KIRGIN DEĞİLİM

Jandarma çocuklar için Anadolu Öğrenci Şenliği düzenlendi Jandarma çocuklar için Anadolu Öğrenci Şenliği düzenlendi

CHP’den Büyükşehir Belediyesi Aday Adayı iken sonrasında neden DSP’den Odunpazarı Belediye Başkan Adayı olduğunu açıklayan Yıldırım, “Kimseye kırgın değilim, kavgalı değilim. Bu bir tercih meselesi... Böyle bir düşünce doğru ben de kişisel tercihimi kullandım. Bu yola çıktık. Odunpazarı’ndan aday olmamın özel bir nedeni yok. Amacımız hizmet etmek. Odunpazarı’nda oturuyorum” dedi.

Muhabir: M. ANIL AKSOY