Eskişehir'de ev sahibi olmak isteyenlere TOKİ'den müjdeli haber geldi. Aralarında Eskişehir'in de bulunduğu 36 ilde başvuruları devam eden konut ve iş yeri satışlarında vatandaşlara oldukça cazip ödeme koşulları sunuyor. TOKİ yapmış olduğu duyurusunda başvuruların Emlak Müzayede sitesi üzerinden alındığını bildirdi ve son başvuru tarihinin 30 Mayıs Perşembe olduğunu duyurdu.

Konut ve İş Yeri Satışları:

TOKİ, Eskişehir'in de dahil olduğu 36 ilde 33 konut ve 183 iş yerini açık artırma yöntemiyle 31 Mayıs'ta satışa sunacak. Konut alıcıları için yüzde 25 peşinat ve 72 ay vade, iş yeri alıcıları için ise yüzde 15 peşinat ve 60 ay vade seçenekleri sunulacak.

Ünlüce açıkladı: SGK borcunun tahsili Eskişehir'i etkiler mi? Ünlüce açıkladı: SGK borcunun tahsili Eskişehir'i etkiler mi?

Konut Satış Koşulları:

Eskişehir, İstanbul, Ankara, Balıkesir, Çorum, Konya, Afyonkarahisar, Zonguldak, Rize, Siirt, Tunceli ve Kars'ta satışa sunulan konutlara yüzde 25 peşinat, 72 ay vadeyle sahip olunabilecek.

İş Yeri Satış Koşulları:

Eskişehir, Tekirdağ, Kırklareli, Balıkesir, Ankara, Yalova, Çankırı, Kayseri, Konya, Nevşehir, Afyonkarahisar, Erzurum, Gaziantep, Isparta, Diyarbakır, Sinop, Sivas, Kütahya, Osmaniye, Burdur, Adana, Elazığ, Kastamonu, Trabzon, Giresun, Uşak, Kars, Kırşehir ve Şanlıurfa'da satışa sunulan iş yerleri ise yüzde 15 peşinat ve 60 ay vadeyle alınabilecek.

TOKİ'nin sunduğu bu harika fırsatlarla vatandaşlar son derece uygun koşullarla konut ve iş yeri sahibi olma imkanına sahip oluyor. Başvuru süreci ve detaylar için Emlak Müzayede sitesi ziyaret edilebilir.

Kaynak: Haber Merkezi