İddiaya göre, değirmene gelen bir araçtaki arpa çuvallarını indiren Taş, dengesini kaybederek yem kırma makinesine düştü.

Hastanede Tüm Müdahalelere Rağmen Kurtarılamadı

Ağır yaralanan genç adam, çevredeki vatandaşlar tarafından makineden çıkarıldı. Olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince Eskişehir Şehir Hastanesi’ne kaldırılan Taş, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Yakında Baba Olmaya Hazırlanıyordu

Hayatını kaybeden Mehmet Taş’ın eşi hamileydi ve yakın zamanda baba olmaya hazırlandığı öğrenildi. Acı haber, ailesi ve yakınlarını yasa boğdu.

Eskişehir'de sessizliklerini bozdular: Şov yapmakla bu iş olmaz!
Eskişehir'de sessizliklerini bozdular: Şov yapmakla bu iş olmaz!
İçeriği Görüntüle

Paylaştığı Son Video Yürek Dağladı

Taş’ın sosyal medyada yaklaşık 6 gün önce paylaştığı “KARAVAN KAMPI ve BALIK AVI – Perseid Meteor Yağmurunu İzledik” başlıklı video, ölümünün ardından görenleri derinden etkiledi.

Amatör Balıkçılıkla Uğraşıyordu

ESBALDER (Eskişehir Olta Balıkçıları ve Doğal Yaşamı Koruma Derneği) üyesi olduğu belirtilen Taş’ın, amatör balıkçılıkla ilgilendiği ve doğa tutkunu olduğu öğrenildi.

Kaynak: Haber Merkezi