İddiaya göre, değirmene gelen bir araçtaki arpa çuvallarını indiren Taş, dengesini kaybederek yem kırma makinesine düştü.
Hastanede Tüm Müdahalelere Rağmen Kurtarılamadı
Ağır yaralanan genç adam, çevredeki vatandaşlar tarafından makineden çıkarıldı. Olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince Eskişehir Şehir Hastanesi’ne kaldırılan Taş, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.
Yakında Baba Olmaya Hazırlanıyordu
Hayatını kaybeden Mehmet Taş’ın eşi hamileydi ve yakın zamanda baba olmaya hazırlandığı öğrenildi. Acı haber, ailesi ve yakınlarını yasa boğdu.
Paylaştığı Son Video Yürek Dağladı
Taş’ın sosyal medyada yaklaşık 6 gün önce paylaştığı “KARAVAN KAMPI ve BALIK AVI – Perseid Meteor Yağmurunu İzledik” başlıklı video, ölümünün ardından görenleri derinden etkiledi.
Amatör Balıkçılıkla Uğraşıyordu
ESBALDER (Eskişehir Olta Balıkçıları ve Doğal Yaşamı Koruma Derneği) üyesi olduğu belirtilen Taş’ın, amatör balıkçılıkla ilgilendiği ve doğa tutkunu olduğu öğrenildi.