Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’nin geçtiğimiz yıl başlattığı ve gençlerden büyük ilgi gören “Günaydın Çorbası” uygulaması, 2025-2026 eğitim döneminde de devam ediyor.

Üniversite öğrencilerinin soğuk sabahlarda sıcak bir çorbayla güne başlamalarını sağlamak amacıyla hayata geçirilen uygulama kapsamında, 13 Ekim Pazartesi günü itibarıyla yeniden çorba dağıtımı yapılacak. Bu yıl çorba ikramı, Osmangazi Üniversitesi tramvay durağı ile Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi önü olmak üzere iki farklı noktada gerçekleştirilecek.

Çankaya Mahallesi'nde üst yapı sorunu
Çankaya Mahallesi'nde üst yapı sorunu
İçeriği Görüntüle

“Gençlerimizin Yanındayız”

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Başkan Ayşe Ünlüce, uygulamanın gençler için hem moral hem de küçük ama anlamlı bir destek olduğunu vurguladı.
“Gençlerimiz bizim geleceğimiz. Onların sağlıklı ve mutlu bir şekilde eğitim hayatlarına devam etmeleri için elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz,” diyen Ünlüce, öğrencilere başarılarla dolu bir eğitim yılı diledi. Geçtiğimiz yıl her sabah yüzlerce öğrenciye ulaşan çorba ikramı, bu yıl da sıcak bir karşılama ve dayanışma mesajı olarak Eskişehir sokaklarında yerini alacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ