"Dün başardık bugün de başaracağız!" "Dün başardık bugün de başaracağız!"

İşletmeci Murat Parlak, 3 farklı süt kullanarak yapılan petifür tatlısının müşterisinin çok olduğunu dile getirdi. Hem eskişehirlilerin hem de şehir dışından müşterilerinin çok beğendiğini söyleyen Parlak, “1959 yılında babam dükkanı açtı ve bu işe başladı. 1986’dan beri de ben devam ediyorum. Petifür, Fransız tatlısıdır. Çok ince bir hamura sahiptir. Diğer tatlılardan ayıran özelliği 3 süt kullanarak yapmamız. Keçi, inek ve manda sütü kullanıyoruz. Hiçbir katkı maddesi kullanmadan, günlük ve taze yapıyoruz. Bu tatlı bizim pastanemize özgü. Diğer pastanelerde bizden görüp başladı. Eskişehirliler’in talebi güzel. Seviyorlar, alıyorlar, yiyorlar. Şehir dışından da çok fazla talep var. Şu anda kilosunu 490 TL’ye satıyoruz. Tane olarak fiyatı ise 20 TL” dedi.

Muhabir: Eray Çankaya