AKP Tepebaşı İlçe Başkanı Ertuğrul Dindar, Başkan Yardımcıları Ayhan Taşcı ve Mustafa Keskin ile birlikte dün gazetemizi ziyaret etti. Dindar, 'Bir Eskişehirli olarak bu kente ve insanına hata yapma şansımız yok. Evlerimiz burada. Mezar yerlerimiz de burada. Siyasi görevimiz bittiğinde bu kenti bırakıp çekip gidemeyiz. Biz bu kentte doğduk, bu kentte öleceğiz' dedi.

AKP Tepebaşı İlçe Başkanı Ertuğrul Dindar, Başkan Yardımcıları Ayhan Taşcı ve Mustafa Keskin ile birlikte dün gazetemizi ziyaret etti. Dindar, 'Eskişehir'in üç evladı olarak, uyumlu şekilde Eskişehir insanına hizmet etmek istiyoruz. Aramızda hiçbir sorun yok. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışıyoruz. Bir Eskişehirli olarak bu kente ve insanına hata yapma şansımız yok. Evlerimiz burada. Mezar yerlerimiz de burada. Siyasi görevimiz bittiğinde bu kenti bırakıp çekip gidemeyiz. Biz bu kentte doğduk, bu kentte öleceğiz. 2015 Haziran seçimlerinde partimizin Eskişehir'den üçten fazla milletvekili çıkarması için var gücümüzle çalışacağız' dedi.

KONGRE SÜRECİNE GİRDİK

Parti olarak kongre sürecine girdiklerini kaydeden Dindar, 'Ocak-Şubat 2015'de Eskişehir'in 14 ilçesinde kongreleri tamamlayacağız. Daha sonra İl Kongresi yapılacak. 2015 Haziran seçimlerinden sonra partimizin Büyük Kurultayı'nı yapacağız' diye konuştu. (Tuğçe Mertler)

Editör: TE Bilisim