AK Parti Kütahya Milletvekili Mehmet Demir, milletvekilleri Adil Biçer ve İsmail Çağlar Bayırcı ile birlikte TOKİ Başkanı Mustafa Levent Sungur’u ziyaret etti.
Gerçekleştirilen görüşmede, Kütahya merkez, ilçeler ve beldelerde yapılacak konut projeleri ele alındı.
“Güvenli ve Modern Yuvalar Kazandırılacak”
Ziyaret sonrası açıklama yapan Milletvekili Mehmet Demir, projeyle birlikte Kütahya’da yaşam kalitesinin artacağını vurguladı:
“Bu dev hamle; hemşehrilerimize güvenli, modern ve yaşanabilir yuvalar kazandıracak, aynı zamanda şehrimizin ekonomisine ve istihdamına büyük katkı sağlayacaktır.”
“Kütahya, Türkiye Yüzyılı Eserleriyle Taçlanıyor”
Demir açıklamasında ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ve hükümete teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı:
“Cumhurbaşkanımızın vizyonu, hükümetimizin desteği ve milletimizin duasıyla Kütahya’mız büyümeye, Türkiye Yüzyılı eserleriyle taçlanmaya devam edecek. Hayırlı olsun Kütahya.”