İlk rakip Kuşadasıspor
Teknik Direktör Cüneyt Biçer yönetiminde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Eskişehirspor'da ilk etap kamp çalışmaları sonra ermiş ve 2. Etap start almıştı. 2. Etap'ta hazırlık maçlarına başlayacak olan Es Es'in rakipleri belli olmaya başladı. İlk rakip 8 Ağustos Pazartesi günü Kuşadasıspor. Hazırlık maçı saat 17.00'da Afyon'da
oynanacak. Kuşadası ekibi 2020-21 sezonunda Bölgesel Amatör Lig Play-Off 2. Turu'nda Anadolu Üniversitesi'ni saf dışı bırakmış finalde de Aliağa ekibini geçip 3. Lige yükselmişti.
4 takım da 3. Li g takımı
Siyah-Kırmızılı takımın toplamda 4 hazırlık maçının rakibi ve günü belli oldu. Es Es ikinci hazırlık maçında 13 Ağustos Cumartesi günü Ayvalıkspor ile, 20 Ağustos Cumartesi günü Orduspor 1967 ile, 25 Ağustos Perşembe günü ise Darıca Gençlerbirliği ile Afyon'da karşılaşacak. Eskişehirspor'un hazırlık maçlarında karşılaşacağı 4 rakibi de 3. Lig'de mücadele ediyor.
Bir maçın tarihi netleşmedi
Eskişehirspor bu süreçte bir hazırlık maçı daha yapacak. 22 Ağustos veya 23 Ağustos'ta yapılması planlanan maç henüz netlik kazanmadı. Birkaç gün içinde bu maçın da netlik kazanması bekleniyor.
Editör: TE Bilisim