İlk toplantıyı gerçekleştirdiler
Eskişehirspor'da yeniden başkan seçilen Mehmet Şimşek kurmaylarıyla ilk toplantısını dün akşam saatlerinde gerçekleştirdi. Gece geç saatlere kadar süren toplantıda yeni sezon planlanması, teknik heyetin belirlenmesi, mevcut kadronun korunması ve yönetimde görev dağılımları konusu konuşuldu. Bilindiği üzere Şimşek yönetimine yeni isimleri dahil etmiş ve kalabalık bir liste yapmıştı. Görev dağılımlarının bugün açıklanması bekleniyor.
Mevcut kadro korunacak
Yönetim ayrıca yaptığı toplantıda yeni sezon planlanması ile ilgili fikir alışverişinde bulundu. Öncelikle mevcut kadronun korunması için çalışmalarına devam edecek olan yönetim, futbolculara gelen teklifleri de değerlendirecek. Tüm takımı korumayı hedefleyen yönetim gelen tekliflerde ise kulüp menfaatlerine göre hareket edecek. Es Es'te şimdiye kadar Buğra Çağlıyan takımdan ayrılmıştı.
Teknik direktör belirlenecek
Es Es yönetimi yaptığı toplantıda teknik heyetin belirlenmesi için de görüşme yaptı. Ligde son olarak Suat Kaya ile çalışan yönetim yeni sezonda başka bir hocayla çalışmayı hedefliyor.
Teknik adam konusunda birçok adayın olduğu öğrenilirken, yönetim bu konu da hata yapmak istemiyor. Teknik adamın ilerleyen günlerde belli olması bekleniyor. Yönetim son olarak transfer yasağı ve sponsorluk görüşmeleri ile ilgili son durumu değerlendirdi.

Editör: TE Bilisim