Şahbaz: Başkanlık düşüncem yok Şahbaz: Başkanlık düşüncem yok

Siyah-Kırmızılılar mücadele ettiği Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6. Grup’ta şampiyonluk yolunda yarın kritik bir 90 dakikaya çıkacak. Şimşekler, sahasında Düzce ekibi Kaynaşlı Belediyespor’u ağırlayacak. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Sincan Belediyespor’un konuğu olan ve Ankara’dan 1 puanla ayrılan Eskişehirspor, zirve yarışında önemli bir kayıp yaşamıştı. Es Es yarın kazanıp bu beraberliği telafi etmek istiyor.

İLK MAÇ BERABERE BİTMİŞTİ

Kaynaşlı Belediyespor’un 30 puanı bulunuyor. Geride kalan 17 haftada 9 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 mağlubiyet alan Düzce ekibi 7’nci sırada yer alıyor. Eskişehirspor, sezonun ilk yarısında Kaynaşlı Belediyespor ile deplasmanda oynadığı karşılaşmadan 1-1’lik beraberlikle ayrılmıştı. Pazar 14.00’te Atatürk Stadyumu’nda oynanacak maçı İzmir’den hakem Ege Burak Atamer yönetecek.

EN BÜYÜK GÜÇ TARAFTAR OLACAK

Es Es yarın sahasında Kaynaşlı Belediyespor ile karşılaşacak. Geçtiğimiz hafta zirve yarışında Sincan Belediyespor’a takılan Eskişehirspor, yarın telafi peşinde olacak. Kırmızı Şimşekler’in en büyük gücü yine taraftarı olacak. İçerde-dışarda takımını yalnız bırakmayan Es Es taraftarı yarınki mücadelede sevdasının yanında olacak. Bilet fiyatları Güney ve Kuzey kale arkaları 50 TL, Doğu Maraton 100 TL ve Batı VIP 200 TK olarak satışta.

Kaynak: Spor Servisi