Taraftar Haberleri

taraftar haberleri ve güncel taraftar gelişmeleri, taraftar ile ilgili tüm video, taraftar fotoğrafları ve taraftar haberleri Eskişehir haberleri sitemizde


Eskişehirspor

Eskişehirspor kritik Polatlı maçı öncesi bilet fiyatlarını açıkladı. Eskişehirspor taraftarları sosyal medya hesaplarından biletlerin ücretsiz olması konusunda çağrı yaptı: Biletler...

Eskişehirspor

Eskişehirspor'da başarılı sol bek Hayrettin Cengiz, takımdan ayrıldı.

Eskişehirspor

Eskişehirspor yönetimi takım otobüsüne yapılan saldırı sonrası açıklama yaptı.

Eskişehirspor

Eskişehirspor'un Alaplı Belediyespor ile karşılaştığı deplasmanda aldığı 4-0'lık mağlubiyet ile hayaller yerle bir olurken taraftar isyan etti.

Eskişehirspor

Eskişehirspor'un Kırşehir gençlik ile oynadığı maçta takımı hiçbir zaman yalnız bırakmayan taraftar maçın başlangıcından sonuna kadar hiç susmadı.

Eskişehir

Kırşehir Gençlik Hizmetleri maçında 18 Mart nedeniyle Çanakkale Türküsü’nü söyleyen Eskişehirspor taraftarı, tribünlerde renkli görüntüler oluşturdu.

Eskişehirspor

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri, tüm taraftara seslenerek herkesi bugün tesislere davet etti.

Eskişehirspor

Gölbaşı Belediyesi Muhsin Yazıcıoğlu Stadı’nda Es Es taraftarına 50 kişilik yer verildi.

Eskişehirspor

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği (ETB) Başkanı Murat Diri, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda taraftarın ulaşım için otobüs beklediğini belirtti.

Eskişehir

Eskişehirspor maçından dönüş yolunda 16 yıl önce trafik kazası geçirerek omurilik felçlisi olan Erman Sevkulak, yürümesine imkan sağlayacak tedavinin 64...

Eskişehirspor

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) şampiyon olmak isteyen Eskişehirspor, yarın ligin 18’inci haftasında Kaynaşlı Belediyespor’u konuk edecek. Camia tek bir noktaya...

Bilecik

AK Parti Bilecik İl Başkanlığı tarafından 1969 Bilecik Spor Kulübü, Tire 2021 maçının devre arasında taraftarlara çay, simit ikramı yapıldı.

Eskişehirspor’un en büyük gücü olan taraftarı, takımını Bölgesel Amatör Lig maçlarında da yalnız bırakmıyor.

Eskişehirspor’da Teknik Direktör İbrahim Baş, 3-1 kaybedilen 1926 Polatlı Belediyespor maçı sonrası ESTV’ye konuştu.

Spor

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri 1926 Polatlı Belediyespor mağlubiyeti sonrası açıklamalarda bulundu.

Es Es taraftarı, 20 Aralık Çarşamba günü 14.00’de oynanacak Polatlı Belediyespor deplasmanında da takımı yalnız bırakmayacak.

Karadeniz Ereğli Belediyespor, Eskişehirspor maçında tribünlerde istenmeyen olaylar yaşandı. Ereğli taraftarı haddini aştı!

Eskişehirspor kulübü sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile taraftarına kombine kart satışlarında son hafta olduğunu hatırlattı.