Kırmızı siyahlılar, penaltı golüyle öne geçtiği maçta üstünlüğünü koruyamayarak sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı.
Maça Hızlı Başlayan Es Es Öne Geçti
Karşılaşmanın henüz 4. dakikasında Eskişehirspor, penaltı kazandı. Topun başına geçen Kaan Baysal, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturarak takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golle moral bulan Es Es, oyunun ilk bölümlerinde topa daha fazla sahip oldu.
İlk Yarı 1-1 Sona Erdi
Dakikalar 43’ü gösterdiğinde konuk ekip Uşakspor, Ahmet Buğrahan Tuncay’ın şık golüyle skoru eşitledi. İlk yarı bu sonuçla 1-1 tamamlandı.
İkinci Yarıda Gol Çıkmadı
Mücadelenin ikinci yarısında iki takım da galibiyet golü için bastırsa da aradığı fırsatı bulamadı. Eskişehirspor’un birkaç pozisyonu sonuçsuz kalırken, Uşakspor da kontra ataklarla etkili olmaya çalıştı.




