Eskişehirspor'un Yunusemrespor'u 5-0 mağlup ettiği müsabakanın ardından futbolcular, ESTV'ye röportajlar verdi. Barış Memiş, Fatih Çakır, Hayrettin Cengiz ve Yusuf Sunbat gibi önemli isimler, takımın hedeflerine odaklandığını ve şampiyonluk için kararlı olduklarını vurguladı.

Yolumuza devam ediyoruz

Takımın deneyimli isimlerinden Barış Memiş, ESTV mikrofonlarına yaptığı açıklamada, “Yolumuza devam ediyoruz. Her maçı ciddi oynamaya çalışıyoruz. Şimdi çok daha ciddi maçlara gireceğiz. Fazla söyleyecek bir şey yok, bize yakışan şekilde futbolumuzu oynayıp skoru alacağız. Almak zorundayız. Bence önümüzdeki maçlara her türlü hazırız” ifadelerini kullandı.

Camiaya bir sözümüz var

Yunusemrespor filelerini havalandıran Fatih Çakır, “Kazanmamız güzeldi. Son 2 maçtır bol gollü maçlar geçiriyoruz. Özgüven açısından bunlar güzel. Tek hedefimiz şampiyonluk. Elimizden geldiğince gol atmaya çalışıyoruz. Demirspor ve Yunusemrespor da şehrimizin takımı. Kimse yanlış anlamasın. Bu kulübe, bu camiaya tek sözümüz var o da taraftara şampiyonluk yaşatmak. Son 2-3 maçtır skora katkı sağlıyorum. 2 gol attım 3-4 tane asist yaptım. Tabi ki daha fazla süre almak istiyorum ama süre gelince elimden geldiğince değerlendirmek istiyorum. Hocamızın takdiri. İnşallah yolun sonu şampiyonluk olur” dedi.

Emin adımlarla gidiyoruz

Maçta 2 asist yaparak ön plana çıkan sol bel Hayrettin Cengiz, “Ligde ikinci yarıya iyi başladık. Emin adımlarla gidiyoruz. Oynayacağımız her maç bizim için final. Aklımızdaki tek düşünce şampiyonluk. Bunun için de çok çabalıyoruz, çok çalışıyoruz. Sahada mücadele ediyoruz. Tüm takım arkadaşlarımın ayağına sağlık. Tribünlere gelen herkesin ayağına sağlık. Bizi desteklemeye devam etsinler. Sezon sonu Eskişehirspor’u şampiyon yapacağız diye konuştu.

Güzel bir galibiyet aldık

İlk kez forma giyen yeni transfer Yusuf Sunbat ise, “Güzel bir galibiyet aldık. Tüm takım sahada çok iyi mücadele etti. İnşallah niceleri gelecek. Sezon sonunda inşallah şampiyonluk kupasını Eskişehir’e getiririz. Taraftarımıza teşekkür ederiz 90 dakika boyunca susmadı. Herkese teşekkür ederim. Takım arkadaşlarıma ağabeylerime. Eskişehirspor forması altında mücadele ettiğim için heyecanım yüksekti. Tribünler doluydu. Ama o heyecanı yenip sahada her şeyimizi veriyoruz” dedi.

Barış Memiş

Fatih Çakır

Hayrettin Cengiz

Yusuf Sunbat

Muhabir: Aytaç Ersoy