Eskişehirspor'un hem içerde hem de dışarda oynadığı maçlarda tribünlere koşan taraftarlar, Kırşehir Gençlik maçında yine Es Es’in arkasındaydı. 6 binin üzerinde taraftar ilk düdükten son düdüğe kadar hiç susmadı. Çanakkale Türküsü’nü hep bir ağızdan söyleyen taraftarlar, maç sonu alınan galibiyeti futbolcularla beraber kutladı. Taraftar, sezon sonu şampiyonluğu yürekten istiyor.

Demirdaş: Toplantı umarım amacına ulaşır Demirdaş: Toplantı umarım amacına ulaşır

Karaveli 3 puanla başladı

Levent Kartop’un istifası sonrası göreve gelen Teknik Direktör Önder Karaveli Eskişehirspor kariyerine kazanarak başladı. 12 Mart Salı günü imza atan Karaveli 5 gün takımla antrenmana çıkıp, 6’ncı gün Kırşehir Gençlik maçında takımın başında sahaya çıktı. Beklenen bir 11 sahaya süren Karaveli, 90 dakikanın sonunda alınan 3 puan için mutluydu. Taraftar deneyimli teknik adamı tribünlere çağırıp alkışladı.

İlk kez forma giydi

Es Es’in son transferi Soner Ergençay, ilk maçına çıktı. Kırşehir karşılaşmanın ikinci yarısında 70’nci dakikada Kerem Eryılmaz’ın yerine dahil olan Soner, orta sahada görev yaptı. 8 numara giyen Soner ilerleyen haftalarda daha fazla süre almak için çabalayacak.

Muhabir: Eray Çankaya