Eskişehirspor’da Pazar günü 14.00’te oynanacak Yunusemrespor maçı hazırlıkları sürüyor. Siyah-Kırmızılılar dün Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde öğlen saatlerinde antrenman yaptı. Antrenmanın ikinci bölümü keyifli geçti.

Dört eksik vardı

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6. Grup’un 16’ncı hafta maçında Pazar günü Yunusemrespor’u konuk edecek olan Eskişehirspor’da çalışmalar devam ediyor. Takımda dünkü antrenmanda 5 eksik vardı. Çocuğu dünyaya gelen kaleci İhsan Turgut Kirveli özel izinliydi. Sportif sakat Kaan Dorak takımdan ayrı çalıştı. U19 Takımının zorlu maçı öncesi orada antrenmanlara çıkan Berke Çelik ve Yunus Çetin A Takım antrenmanında yoktu. U19’dan A Takıma yükselen Hasan Şen de U19’la antrenmana çıktı.

Bekir Yunus Uçar: “Türkiye Motokros etabının açılışını dünyanın en güzel motokros parkuru olan Afyonkarahisar’da açtık” Bekir Yunus Uçar: “Türkiye Motokros etabının açılışını dünyanın en güzel motokros parkuru olan Afyonkarahisar’da açtık”

Keyifli bir antrenmandı

Teknik Direktör Levent Kartop idaresinde tesislerinde çalışan takım ısınma hareketleriyle antrenmana başladı. Antrenmanın ikinci bölümünde ise neşeli bir çalışma yapıldı. Oyun antrenmanında futbolcular keyifli anlar yaşadı. Antrenmanın üçüncü bölümünde ise taktiksel çalışma yapıldı. Eskişehirspor’da Yunusemrespor maçı hazırlıkları bugün saat 11.30’da yapılacak antrenmanla devam edecek. Cumartesi günü de çalışacak olan takım, daha sonra Pazar günkü maçın saatini beklemeye çekilecek.

 Ağrı hisseden Sezer Akyüz antrenmanın henüz başında teknik heyetle görüşüp çalışmayı bıraktı.

Muhabir: Aytaç Ersoy