Yeni düzenlemelerle yapılan Alt Yapı Tesislerinin tanıtımı dün gerçekleştirildi. Başkan Mesut Hoşcan ve yönetim kurulu üyeleri, Spor Taban Birlikleri, Alt Yapı Koordinatörleri ve antrenörlerinin katılımıyla gerçekleşti. Eskişehirspor Alt Yapısında forma giyen Elit, Akademi Liglerinde oynayan futbolcular için tesisler yeniden inşa edildi. Yeni soyunma odaları, dinlenme odaları, bilgisayar odaları ve oyun odaları yapıldı.

Açılışta Başkan Mesut Hoşcan 'Eskişehirspor'umuzun geleceği olan gençlerimize daha iyi hizmet edebilmek için kolları sıvadık. Biz A Takımla olduğu gibi Alt Yapımıza da büyük önem veriyoruz. Sporcularımız daha iyi koşullarda eğitim alabilmelerini sağlamak adına emek harcıyoruz. Alt Yapı Tesislerimizin bakım ve onarım işlerini yaptık. Daha geniş kapsamlı, sporcularımıza hizmet etmek için çaba gösterdik. Burada emeği olan bütün herkese teşekkür ediyorum' dedi.

Destek verenler sertifika

Eskişehirspor Akademisi Futbol Okulu'nun yeni yüzüne kavuşmasında emeği geçenlere sertifika verildi. Başkan Mesut Hoşcan düzenlenen açılışta yönetim kurulu üyelerine, alt yapı sorumlularına ve hizmet eden herkese günün anısına teşekkür sertifikası verdi.


Baykul da geldi

Eskişehirspor eski yönetiminde yer alan ve Alt Yapı Sorumlusu Abdullah Baykul dün yapılan açılış törenine katıldı. Yıllarca Es Es Alt Yapısına büyük emekler harcayan ve destek olan Abdullah Baykul'da davete iştirak etti. Başkan Mesut Hoşcan'da konuşmasında Alt Yapıda emeği geçen Abdullah Baykul'a ve emek veren geçmiş dönem yönetimlere teşekkür etti.

Eski ve yeni hali tanıtıldı

Alt Yapı Tesislerinin eski ve yeni halleri tanıtıldı. Hazırlanan fotoğraflarla tesislerin eski görüntüleri sergilenirken, Başkan Mesut Hoşcan davete katılan misafirlere tesislerin yeni hallerini gösterdi. Soyunma odalarını, malzeme, arşiv, dinlenme, oyun, bilgisayar odalarını tanıttı. Açılışa katılanlar da yapılan hizmetlerden dolayı herkese teşekkür etti. Eskişehirspor Alt Yapı sporcuları da yeni görünüme bürünen tesislerinde çalışmalarını sürdürdü.

Editör: TE Bilisim