Türkiye'deki birçok üniversitenin öğrenci sayısından daha fazla kişiye eğitim ve seminer veren ETO Akademi'nin 2016-2017 dönemi başladı.

Eskişehir Ticaret Odası üyelerine ve çalışanlarına vizyon kazandıran ETO Akademi 2016-2017 dönemine başladı. Mesleki gelişime katkıda bulunan, yasa ve tebliğ gereği çalışanların almak zorunda oldukları belgeleri temin eden, ekonomiye yeni girişimciler kazandıran ETO Akademi, ulaştığı katılımcı sayısıyla göz dolduruyor. Türkiye'deki birçok üniversitenin öğrenci sayısından daha fazla kişiye eğitim ve seminer veren ETO Akademi, yeni dönemde 15.000 üye ve çalışana ulaşmayı hedefliyor.

Yeni dönemin ilk seminerine yoğun ilgi

Yeni dönemin ilk semineri Nilgün Akyüz Arı tarafından ETO Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi. Yoğun ilgi ile karşılanan 'Hatasız Düşünmek Bir Sanattır' başlıklı seminerde; insanın hatalarıyla yüzleşmesi ve telafi edebilmesinin yolları, dış unsurlardan etkilenmeden düşünebilme, sosyal etkinin önemi, otorite ön yargısının kırılması, hare etkisi gibi konular hakkında bilgi verildi. HM

Editör: TE Bilisim