AÜ ve Es Es'te oynadı
11 Nisan 2000 yılında Eskişehir'de dünyaya gelen Kaan Öztürk, futbola Anadolu Üniversitesi altyapısında başladı. Burada iki yıl ter döken futbolcu ardından Eskişehirspor altyapısına geçti. Es Es'te U-16, U-17, U-19 ve U-21 takımlarından oynayan Kaan, 2017 yılında Eskişehirspor'da profesyonelliğe geçiş yaptı. 20 Nisan Pazartesi akşamı trafik kazası sonrası hayatını kaybeden genç futbolcu, ailesini, sevenlerini ve spor camiasını üzdü. Genç futbolcu dün ikindi namazına müteakip Yeşiltepe Yeşilmeydan Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Evladımız vefat etti
Eskişehirspor Kulübü Kaan Öztürk'ün vefatı sonrası, 'Altyapımızdan yetişen profesyonel futbolcumuz, evladımız Kaan Öztürk dün akşam (pazartesi) saatlerinde geçirdiği trafik kazasında vefat etmiştir. Evladımızın ailesinin acısını tüm kalbimizle paylaşmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve sevenlerine baş sağlığı dileriz' mesajını paylaştı.

Işıklarla uyusun
Eskişehirspor Altyapı Koordinatörü Serdal Eroy, 'U-19 Takımımızın en yetenekli oyuncularından Kaan Öztürk dün gece geçirdiği elim bir trafik kazası sonucu hayata gözlerini yumdu. Işıklarda uyusun' mesajını paylaştı.

Hayatının baharında
Eskişehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (EASKF) Kaan Öztürk'ün vefatının ardından baş sağlığı paylaşımı yaptı. Mesajda şu ifadelere yer verildi, 'Eskişehirspor U-19 takım oyuncusu 2000 doğumlu Kaan Öztürk geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetmiştir. Hayatın daha baharında kaybettiğimiz yetenekli sporcumuza Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve sevenlerine sabırlar diliyoruz. Başta ailesi olmak üzere Eskişehir spor camiamızın başı sağ olsun.'

Kulüplerden başsağlığı mesajları
Eskişehirspor U19 Takımı'nda forma giyen Kaan Öztürk'ün geçirdiği trafik kazası sonucunda hayatını kaybetmesi sonrası çok sayıda kulüp başsağlığı mesajı yayınladı. Başta TFF ve Kulüpler Birliği olmak üzere Denizlispor, Alanyaspor, Hatayspor ve Menemenspor gibi çok sayıda kulüp Kaan için başsağlığı mesajını ihmal etmedi. Kaan'a gazetemiz olarak Allah'tan rahmet, ailesine sabırlar diliyoruz.


Editör: TE Bilisim