ETO ve TÜYAP iş birliğiyle düzenlenen Yapı, İnşaat Malzemeleri, Tesisat, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz ve Teknolojileri Fuarı'nı gezen Güler, stant açan firmaları ziyaret etti. Fuara katılan katılımcılara teşekkür eden Güler, inşaat fuarının çok keyifli geçtiğini ve olumlu dönüşler aldıklarını belirtti.
ÇOK PROFESYONEL
Fuarın çok profesyonel olduğunu dile getiren Güler, 'İnşaat fuarı Eskişehir'de ilk defa yapılıyor. Buna rağmen fevkalade bir iş çıktı ortaya. Alıcı ve satıcıyı bir araya getirmek asıl mesele. Birçok ilimizden şehrimize gelen alım heyetleri var şu anda. Bursa'dan, Bilecik'ten gelen heyetler var. Verimli geçecek diye düşünüyorum. Eskişehir ekonomisini daha heyecanlı bir noktaya getirmek için elimizden geleni yapacağız' diye konuştu.
DAHA İYİ SUNULUYOR
İnşaat sektörünün son dönemde durağan olduğunu ifade eden Güler, 'Biraz hareketlenmeler oldu ama ürün satın almak isteyen vatandaşlarımız da var, ürün üreten müteahhitlerimiz de var fuarda. Maketlerle yaptıkları işleri sunma imkanları oluyor. Ürünleri pazara daha iyi sunmalarını sağlayacak bir ortam oluştu. Bu fuar sonunda inşaat sektöründe bir hareketlenme olursa bu da bizi çok mutlu eder' şeklinde konuştu. MELTEM KARAKAŞ KAYA
Editör: TE Bilisim