DEVAMI GELSİN
Geçen hafta sahamızda aldığımız Mersin İdman Yurdu galibiyeti ile üzerinden karabulutları dağıtan Eskişehirspor, bugün haftalardır maç kazanamayan rakibi Trabzonspor'a konuk olacak. Kırmızı Siyahlılar zorlu deplasmanda Kazanarak yükselişini devam ettirmek istiyor. Avni Aker Stadyumunda oynanacak zorlu maçta Es Es 3 puandan başka bir şey düşünmüyor.
3 PUANA KİLİTLENDİK
Eskişehirspor bugün oynayacağı Trabzonspor karşılaşmasından 3 puanla ayrılmak istiyor. Hafta boyunca bu maça hazırlanan Kırmızı Siyahlılar galibiyete kenetlenerek kazanmaktan başka bir şey düşünmüyor. Teknik Direktör Samet Aybaba ise futbolcularına moral ve motivasyon yükleyerek zorlu maça takımını hazır hale getirdi.
ZOR GÜNLER GEÇİRİYORLAR
Eskişehirspor bugün ligde zor günler geçiren Trabzonspor karşısında puan mücadelesi verecek. 4 haftadır galibiyet yüzü görmeyen 3 haftadır mağlup olan Trabzonspor karşılaşmasında geçen hafta küllerinden yeniden doğan Eskişehirspor kazanmak için mücadele edecek.
BOŞ GEÇMEYİN
Teknik Direktör Samet Aybaba'nın takımın başına geçmesiyle birlikte daha çok forma şansı bulan Emre Güral ve Engin Bekdemir ikilisi bugün oynanacak karşılaşmada Şimşeklerin en büyük kozları olacak. 2 haftadır rakip kaleleri boş geçmeyen ikili Trabzon filelerini de havalandırarak gol ve goller atmak istiyorlar.
Sadece biz varız
Trabzonspor taraftarlarının cezalı olmasından dolayı bugün oynanacak zorlu karşılaşmada sadece Eskişehirspor taraftarları tribünlerde olacak. DirenEskişehir adı altında başlatılan kampanyayı sürdüren ve takımlarına sonuna kadar destek olan Es Es taraftarları kilometrelerce uzaklıktaki Trabzonspor deplasmanında da yerlerini alacaklar. Eskişehirspor taraftarları Avni Aker Stadyumu'nu kendi evlerine çevirecek.
Es Es'te 2 eksik
Eskişehirspor'da bugün oynanacak Trabzonspor karşılaşmasında 2 futbolcu sahadaki yerini alamayacak. Geçen hafta Mersin İdman Yurdu karşılaşmasında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Lawal ile sakatlığı bulunan Nassim Ben Khalifa Trabzonspor karşılaşmasında oynayamayacak.
Düdük Uğurlu'da
Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda bugün saat 20.00'da başlayacak olan Trabzonspor ile Eskişehirspor arasındaki karşılaşmayı Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Ekrem Kan ile Serkan Olguncan yardımcı hakem olarak görev yapacakken, Ali Saygın Ögel ise maçta dördücü hakem olacak.
Editör: TE Bilisim