Afyonkarahisar Haberleri

afyonkarahisar haberleri ve güncel afyonkarahisar gelişmeleri, afyonkarahisar ile ilgili tüm video, afyonkarahisar fotoğrafları ve afyonkarahisar haberleri Eskişehir haberleri sitemizde


Afyonkarahisar

Afyonkarahisar’da bir çiftçi yanında çalışan çobanın saldırısı sonrası boğazından bıçaklanarak öldürülürken, olayda sonra kaçan şahıs jandarmanın dron ile dağlık arazide...

Afyonkarahisar

Afyonkarahisar’da geri dönüşüm malzemesi toplayan şahıs sürücüsünün doktor olduğu otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanırken, yaralanan şahsa ilk müdahaleyi ise yine...

Afyonkarahisar

Afyonkarahisar ve Eskişehir'de şubeleri bulunan bir zincir market şubesi mağazasının bir kısmını öğrencilere maliyetine yemek satışı için lokantaya çevirdi.

Afyonkarahisar

Eskişehir-Denizli seferini yapan yolcu treninin tıra çarptığı ve 1 kişinin yaralandığı feci kaza cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

Eskişehir

Eskişehir’de jandarma ekiplerince gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda, Afyonkarahisar’dan Mahmudiye ilçesine gelerek müşteri aradığı belirlenen tarihi eser kaçakçısı yakalanırken, şahsın üzerindeki ve...

Afyonkarahisar

Afyonkarahisar'da otomobiliyle drift yapan sürücüye 32 bin 233 lira ceza uygulandı. Çılgın sürücünün drift görüntüleri kameralara yansıdı.

Afyonkarahisar

Afyonkarahisar’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu havuzlarda da yaşanacak. 4 kulübün katılımıyla düzenlenecek yüzme şenliğinde 40 kadın...

Afyonkarahisar

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, elinde tarihi eser obje olduğunu belirlendiği bir kişiyi yakalayarak gözaltına alırken, 18 adet tarihi sikkeye...

Eskişehir

Tarihi dokusuyla dikkatleri üzerine çeken Frigya Vadisi'nin Afyonkarahisar ilinde kalan bölümü Ramazan Bayramı'nda turist akınına uğradı. Eskişehir bölgesinde ise adeta...

Afyonkarahisar

Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre Afyonkarahisar’da bu hafta sıcaklıkların 18-24 derece arasında olması bekleniyor.

Afyonkarahisar

Afyonkarahisar’da kontrolden çıkarak takla atan otomobilin sürücüsü kazayı şans eseri hafif yaralı atlattı.

Afyonkarahisar

Ramazan Bayramı nedeni ile 9 günlük tatilin bitmesine 1 gün kala Afyonkarahisar-Antalya kara yolunda trafik yoğunluğu başladı.

Afyonkarahisar

Afyonkarahisar’da iki motosikletin çarpışması sonucu yaşanan trafik kazasında sürücülerden biri yaralanırken bir diğeri ise olay yerinden kaçtı.

Afyonkarahisar

Afyonkarahisar’da yaşanan trafik kazasında 15 yaşındaki çocuk kullandığı motosiklette hayatını kaybetti.

Asayiş

Afyonkarahisar’da yaptıkları kaçak kazı ile define arayan 6 kişi jandarma tarafından suçüstü yapıldı.

Afyonkarahisar

Afyonkarahisar’da tefecilik yaparak haksız kazanç elde ettiği iddia edilen bir şahıs tutuklanırken, şahsın ev ve iş yerinde yapılan aramalarda ise...

Asayiş

Afyonkarahisar’da otomobilin çarptığı 7 yaşındaki çocuk yaralandı.

Afyonkarahisar

Afyonkarahisar merkeze bağlı Gebeceler Beldesi’nde seçim öncesi yaklaşık 15 kişinin tabanca ve uzun namlulu silahlarla havayı adeta taradıkları görüntüler savaş...

Afyonkarahisar

Afyonkarahisar Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü koordinesinde yürütülen temel fotoğrafçılık kursu oldukça yoğun ilgi görüyor.

Afyonkarahisar

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, ilkokul, ortaokul ve lise müdürleri ile başarı analiz toplantısı gerçekleştirdi.

Afyonkarahisar

Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesinde meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybetti.

Afyonkarahisar

Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesinde bir şahıs av tüfeğini temizlediği sırada biranda ateş alması sonrası yanındaki şahsı vurarak ölümüne neden oldu.

Afyonkarahisar

Afyonkarahisar’da belde belediye başkanının makam aracına izinsiz binen 5 genç aracın motor kaputunu açıp ardından fotoğrafını çekerek olay yerinden uzaklaştı....

Afyonkarahisar

Afyonkarahisar’da yol ortasındaki refüjde bulunan ağaca çarptıktan sonra devrilen otomobilin sürücüsü kaldırıldığı hastanede yaşamanı yitirdi.

Afyonkarahisar

Afyonkarahisar’ın Kızılören ilçesinde, çiftçilerin tarlaları suladıkları elektrik hattındaki 5 sulama kuyusuna ait elektrik panosu ve kablolar çalındı.

Afyonkarahisar

Eskişehir’den, Afyonkarahisar’a satmak için uyuşturucu getiren 3 şahıs polis tarafından yakalandı.

Afyonkarahisar

Hava sıcaklığının 15 derecelere kadar yükseldiği Afyonkarahisar’da yalancı bahara aldanan ağaçlar şubat ayında çiçek açtı.

Afyonkarahisar

Afyonkarahisar’da uyuşturucu sattıkları iddia edilen 2 şahıs jandarmanın takibi sonrası uyuşturucu maddeler ile yakalandı.

Afyonkarahisar

31 Mart yerel seçim çalışmaları çerçevesinde il ziyaretlerini sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afyonkarahisar’a geldi.

Afyonkarahisar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart yerel seçimleri programı çerçevesinde Afyonkarahisar’da vatandaşlara seslenecek.