Çocuklar Haberleri

çocuklar haberleri ve güncel çocuklar gelişmeleri, çocuklar ile ilgili tüm video, çocuklar fotoğrafları ve çocuklar haberleri Eskişehir haberleri sitemizde


Kültür & Sanat

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Masal Şatosu’nun eğitim programlarından biri olan çocuk ve ebeveyn katılımlı “Şatoda Çalgılarla Tanışma” etkinliği gerçekleştirildi.

Güncel

Tepebaşı Belediyesi’nin çocukluk eğitim merkezleri bünyesindeki çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla kutladı.

Bilecik

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde faaliyette olan Güneş Spor Kulübü Kadın Kolları, "Çocuklarımızın Elinden Mis Kokulu Taşlar" isimli projeyi hayata geçirdi.

Eğitim

Eskişehir’de öğrenciler Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) projesi kapsamında sabır konusunu işlediler.

Eskişehir

Odunpazarı Belediyesi’nin “Kadınları ve Çocukları Mutlu Bir Odunpazarı” sloganı ile gerçekleştiren Halk Merkezleri Buluşmaları 3’üncü gününde de devam etti.

Eskişehir

ETO Meclisi’nin aldığı kantin işletmelerindeki fiyat kararını değerlendiren Eğitim Sendikaları Başkanları, bir tostun 40 TL olmasına tepki gösterdi.