Otobüs Haberleri

otobüs haberleri ve güncel otobüs gelişmeleri, otobüs ile ilgili tüm video, otobüs fotoğrafları ve otobüs haberleri Eskişehir haberleri sitemizde


Genel

Kayseri'de 2 akrep yiyen bir kişi yolcu otobüsünde fenalaşınca Samsun'da kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Eskişehir

Ramazan Bayramı’nda seyahat eden vatandaşların dönüşlerinin başlamasıyla birlikte Eskişehir Şehirlerarası Otogarı’nda yoğunluk meydana geldi.

Eskişehir

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, hafta sonu yapılacak olan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Bahar Dönemi Ara Sınavları sebebiyle tramvay ve otobüslerin çalışma...

Eskişehirspor

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği (ETB) Başkanı Murat Diri, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda taraftarın ulaşım için otobüs beklediğini belirtti.

Ekonomi

Şehirlerarası otobüs biletleri cep yakıyor. Eskişehir’den memlekete gitmek isteyen öğrenciler de çocuklarının yanına gelen aileler de bilet fiyatlarından dert yanarken,...

Spor

Alaplı Belediyespor'da takımı taşıyan otobüs Alaplı Belediye Başkanı ve Kulüp Başkanı Nuri Tekin tarafından giydirilerek güzel bir görünüme kavuşturuldu.

Asayiş

Kütahya’da durdurulan otobüste seyahat eden bir kişinin üzerinde 97,84 gram metamfetamin ele geçirildi. 2 kişi gözaltına alındı.

Eskişehir

Eskişehir’de alkollü sürücü otomobiliyle servis otobüsüne çarptı, sonra aracını olay yerinde bırakıp kaçtı.

Güncel

Eskişehir'de dün akşam saatlerinde 48 numaralı otobüsün tam iki saat geç gelmesi üzerine durakta bekleyen vatandaşlar isyan etti.