Bölge halkından gelen yoğun talebi dikkate alan belediye, tarafından 10 yerleşim birimine belirlenen gün ve saatlerde otobüsler karşılıklı yolcu taşıyacaklar.

Kentin çeşitli semtleri ile birçok ilçeye yolcu taşıyan Büyükşehir Belediyesi son olarak Seyitgazi ilçe sakinlerinden gelen yoğun talebi dikkate aldı.

Daha önce Seyitgazi ilçesine günün belirli saatlerinde yolcu taşıyan otobüslere yeni güzergahlar eklendi. Konu ile ilgili edinilen bilgilere göre, Belediye Ulaştırma Daire Başkanlığı tarafından bundan böyle Seyitgazi ilçesi dahil olmak üzere 10 mahalleye otobüsler girip, çıkabilecek.

Belediye otobüsleri, Her hafta Pazartesi ve Cuma günleri saat 17.00’de odunpazarı hareket merkezinden yola çıkarak, Seyitgazi, Kırka, Karaören, Kümbet, Gökbahçe mahallelerine girecek. Araç, bir gün sonra sabah saat 08.00’de Eskişehir’e dönecek.

Kanlı yasaya Eskişehir'den bir tepki daha: “Ötanazi cinayettir” Kanlı yasaya Eskişehir'den bir tepki daha: “Ötanazi cinayettir”

Bir diğer hatta ise, yine Odunpazarından  saat 10.00 ila 17.00’de yolcu alacak olan belediye otobüsü sırasıyla Seyitgazi, Örencik, Sarıcailyas, Şükranlı, Çukurca, ile tarihi Yazılıkaya Mahallesine kadar giriş yapacak.Araç,saat 08.00 ile 15.00’de Yapıldak Mahallesinden Eskişehir’e aynı yönden dönüş yapacak.Bu semtlere otobüslerin Cumartesi ve Pazar günleri hizmet vereceği öğrenildi.

Muhabir: Eray Çankaya