Oy Haberleri

oy haberleri ve güncel oy gelişmeleri, oy ile ilgili tüm video, oy fotoğrafları ve oy haberleri Eskişehir haberleri sitemizde


Eskişehir

Saat 17.00 itibarıyla oy verme işlemi sona erdi. Eskişehir’de tüm sandıklar kapandı ve oy sayım işlemine geçilecek…

Eskişehir

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, oyunu eşi Seyhan Büyükerşen ile birlikte H. Ahmet Kanatlı Anadolu Lisesi’nde kullandı.

Eskişehir

Eskişehir'de yerel seçim heyecanı sürüyor. Kenti yönetmeye aday olan isimler sabahın erken saatlerinden itibaren oy kullanacakları okullara gitti. Adaylar aileleriyle...

Eskişehir

Eskişehir'de yarın gerçekleşecek olan yerel seçimlere yönelik hazırlıklar hızla devam ediyor. Belediye başkanı adaylarının oy kullanacakları yerler açıklandı.

Eskişehir

Eskişehir’de Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde vatandaşların oy kullanacağı 2 bin 361 sandığın kurulumuna başlandı.

Genel

Türkiye'de yaklaşık 61 milyon seçmen, yerel yöneticilerini seçmek için 31 Mart Pazar günü sandığa gidecek.

Eskişehir

CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Ayşe Ünlüce, ES TV’de yayınlanan ‘Adaylar Konuşuyor’ programında Gazeteciler Murat Taşkın ve Hakkı Sağlam’ın...

Siyaset

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Isparta’da yaptığı basın açıklamasında MHP'lilerden Zafer Partisi'ne oy istedi.

Eskişehir

Türkiye yerel yöneticilerini seçmek için 31 Mart’ta sandığa gitmeye hazırlanıyor. Eskişehir’de oy kullanacak seçmen sayısı ise belli oldu.

Eskişehir

Eskişehir TOKİ Mamuca 2450 konut hak sahipleri ''Toki mağdurları olarak sorunlarımız çözülmediği sürece kimseye oy vermeyeceğiz.'' açıklamasında bulundu.