Tarih Haberleri

tarih haberleri ve güncel tarih gelişmeleri, tarih ile ilgili tüm video, tarih fotoğrafları ve tarih haberleri Eskişehir haberleri sitemizde


Ekonomi

Sağlık Bakanlığı, planladığı 27 bin personel alımı sürecinde yaşanan gecikmelerin ardından, 8 bin işçi alımı için kura çekimi yapacak.

Ekonomi

Kira ve ücret kazancı gibi geçen yıl elde edilen gelirlere ilişkin beyannamelerin 1 Nisan'a kadar verilmesi önem taşıyor.

Ekonomi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan milyonlarca emekliyi ilgilendiren bayram ikramiyelerinin yatacağı tarihi açıkladı.

Eskişehir

İYİ Parti'nin Eskişehir’de büyükşehir ve 5 ilçenin ardından kalan 9 ilçe belediye başkan adayını açıklayacağı tarih belli oldu.

Eğitim

Millî Eğitim Bakanlığı, ortaokul ve liselerde yapılacak 'ortak sınav'a ilişkin sınav tarihlerini belirledi.

Eskişehir

Anadolu gazetesi muhabirinin CHP Genel Merkezi’nden edindiği bilgiye göre, CHP'nin Eskişehir adayları gelecek hafta gerçekleşecek.

Güncel

Son hazırlıklarını tamamlayan Türkiye'nin uzay yolcusu Alper Gezeravcı 9 Ocak 2024 tarihinde uzaya gidecek.

Eskişehir

Eskişehir Köprübaşı'nda ‘Yeniden Yaradılış’ Projesi kapsamında hayata geçirilecek olan tarihi Halkevi Binası’nın yeniden yapımı için çalışmalar başlıyor.

Eskişehir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Eskişehirlilerin de merakla beklediği aday açıklamaları için 15 Aralık tarihini verdi.

Eskişehir

Tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı, Eskişehir Valiliğinin Cumhuriyet’in 100. Yıl Dönümü etkinlikleri kapsamında konferans vermek üzere Eskişehir'e gelecek.

Bölgesel Amatör Lig’in 7’nci haftasında oynanacak olan Kırşehir Gençlikspor-Eskişehirspor karşılaşmasının tarihi değişti.