Uzman Haberleri

uzman haberleri ve güncel uzman gelişmeleri, uzman ile ilgili tüm video, uzman fotoğrafları ve uzman haberleri Eskişehir haberleri sitemizde


Bilim ve teknoloji

Eskişehir’de Eskişehir Teknik Üniversitesi (ESTÜ) Pilotaj Bölümü Dr. Öğretim üyesi Dr. Tamer Savaş, dron bakımının önemine değindi.

Ekonomi

Eskişehir'de kuyumculuk yapan Emre Öztürk, bayram süresince kapalı olan piyasalarda altının hareketliliğinin devam ettiğini belirtti.

Eskişehir

Eskişehir’de 34 yıllık çilingir Soner Altın, 9 günlük bayram tatilinde evinden ayrılacak vatandaşlara önerilerde bulunurken, “Güvenilir bir komşuya anahtarı bırakmamız...

Eskişehir

Eskişehir’de antrenörlük yapan Hüseyin Erkul, yaz aylarına fit girmek isteyenler için spora başlamanın tam zamanı olduğunu söyledi.

Ekonomi

Eskişehir'de uzmanı, 14 Şubat Sevgililer Günü yaklaşırken dikkat edilmesi gerekenler konusunda vatandaşları uyardı.

Ekonomi

Eskişehir Oto Galericileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Haluk Olcay, 2. el otomobil piyasasını değerlendirdi.

Eskişehir

Eskişehir'de hava sıcaklığının sıfırın altına düştüğü kent genelinde, zaman zaman don olayları meydana gelirken, Kalp ve Damar Cerrahı Doktor Selami...

Eskişehir

Radyasyon Onkolojisi Uzmanı Dr. Fuzuli Tuğrul, meme kanseri vakalarının arttığını belirterek akciğer kanserinden fazla olduğunu belirtti.

Eskişehir

Eskişehir’de Oto Ekspertiz, araç kontrollerinde kaportanın bozuk parayla kazınmasının yanlış bir yöntem olduğunu söyleyerek uyarılarda bulundu.

Eskişehir

Eskişehir’de özel bir direksiyon kursunda öğretmenlik yapan Cengiz Kapar, Eskişehirlilere trafikte hayat kurtaran tavsiyelerde bulundu.

Eskişehir

Eskişehir’de 28 yıldır tarım makinesi tamiri ve bakımı yapan Serhat Kaya, kışın kullanılmayacak olan traktörlere mutlaka bakım yapılması gerektiğini belirtti.