Vatandaş Haberleri

vatandaş haberleri ve güncel vatandaş gelişmeleri, vatandaş ile ilgili tüm video, vatandaş fotoğrafları ve vatandaş haberleri Eskişehir haberleri sitemizde


Eskişehir

Eskişehir'in bazı semtlerinde yaşanan çöp sorunu, hem vatandaşların hem de esnafın tepkisine neden oldu.

Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çengelköy'deki bir çorbacıda vatandaşlarla keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Eskişehir

Eskişehir'de havaların soğumasıyla birlikte balık sezonu da resmen başladı.

Eskişehir

Eskişehir'in Sivrihisar Caddesi üzerinde, park yapılmaz demirinin kilidinin bozulması, vatandaşlar arasında ilginç bir çözüm bulma çabasına yol açtı.

Eskişehir

Eskişehir'de duyarlı bir vatandaş, bir ağacın kenarına kediler için mama ve su bırakmasıyla şehirdeki hayvanseverlik ruhunu bir kez daha ortaya...

Eskişehir

Eskişehir'de taksi ücretlerine yapılan zam, taksici esnafının yüzünü güldürürken, vatandaşlar ise artan fiyatlar karşısında zorlanıyor.

Eskişehir'de yer alan otobüs durağının kapalı hale getirilmesini isteyen vatandaşlar, yağışlı ve soğuk havalarda mağdur olmak istemediklerini belirtti.

Eskişehir Atatürk Caddesi’nin ara sokağında kaldırıma park edilen motosikletler, çevre esnaf ve vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı.

Eskişehir’de, bir apartman sakini, bulunduğu sokağı çiçeklerle süsleyerek dikkat çekici bir güzellik yarattı.

Eskişehir Arifiye Mahallesi’nde, yoğun olarak kullanılan bir noktada bulunan boş arazi, zamanla çöplüğe dönüştü.

Eskişehir'in Taşbaşı bölgesinde, İki Eylül Vergi Daire binasının yıkımından tam 9 yıl sonra, atıl durumdaki alan hâlâ kullanılmıyor ve halkın...

Akaryakıta art arda gelen zamlar sonrası Eskişehir'de vatandaşlar araçlarından iki teker atarak motosiklet tercih etmeye başladı.

Eskişehir'de sıcaklarda serinlemek isteyen vatandaşlar tatlı bir kaçamak yapmak için dondurmaya yöneliyor.

Ekonomi

Eskişehirli vatandaşlar ekonomiden ötürü oluşan giyimdeki pahalılığa çareyi iğne iplikte buldu.

Eskişehir'de parkın yasak olduğu yerlere park yapılmasını engellemek için konulan dubaların kırıldığı görüldü.

Eskişehir

Eskişehir'de vatandaşlar hayat pahalılığından kurtulmak için çözüm yolu arıyor. Bunun için ise şanslarını kazı kazanda deniyor.

Ekonomi

Asgari ücrete zam hakkında açıklama yapan Emek Partisi Eskişehir İl Başkanı Ceren Kökoğlu, "Markete gitmeye korkar olduk." dedi.

Ekonomi

Simide gelen zamla ilgili ES TV’ye konuşan vatandaşlar simide gelen zamma şaşırmadıklarını ve her gün simit almanın artık mümkün olmadığını...

Ekonomi

Yaşanan ekonomik gelişmeler ile birlikte Eskişehirli çoğu vatandaş kendilerine yeni bir saat almak yerine eski saatlerini tamire ettiriyor.