24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Özel Eskişehir OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde bir tören düzenlendi. Törene Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, Başkan Vekili Metin Saraç, Okul Müdürü Rahmi Özyiğit ve okulun öğretmenleri katıldı. Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.
ÇOK DEĞERLİSİNİZ
Özel Eskişehir OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin kendileri için çok özel bir yer olduğunu aktaran Başkan Vekili Saraç, 'Bu okula gerçekten çok ciddi bir yatırım yapıldı. Sizlerden iki şey istiyoruz; birincisi, mesleki açıdan iyi yetişmiş bireyler yetiştirmek, ikincisi ise, insani, beşeri, ahlaki, vatan ve insan sevgisi olan, toplum için üretmeyi seven nesiller yetiştirmeniz' diye konuştu.
DAHA ANLAMLI
'Eskişehir sanayisinin yıllardır özlemi olan nitelikli ve donanımlı ara eleman ve insan gücü ihtiyacımızın yetiştirilmesini sizler sağlayacaksınız' diyen EOSB Başkanı Nadir Küpeli sözlerini şöyle sürdürdü: 'Eskişehir OSB yönetimi olarak, Türkiye çapında örnek bir okul ortaya çıkardık. Bundan sonra her şeyi sizin ellerinize bırakıyoruz. Eskişehir sanayisinin yıllardır özlemi olan nitelikli ve donanımlı ara eleman ve insan gücü ihtiyacımızın yetiştirilmesini sizler sağlayacaksınız. Sizlerin bu konudaki başarısı hepimizin başarısı ve övünç kaynağı olacaktır.' HM
Editör: TE Bilisim