Tüzüğün ibra edilmesi durumunda yönetim kurulunda değişiklikler olacak. Eskişehirspor yönetiminde sayı 15 kişiye inecek.

Eskişehirspor yönetimi bugün Mali Genel Kurul ve Olağan Genel Kurul yapacak. Bütçeyi, alacakların, borçların belli olacağı Mali Genel Kurulda, Es Es yönetimin ne kadar şeffaf olduğu belli olacak.

NE KADAR ŞEFFAF OLACAKLAR?

22 Haziran 2013'te yapılan Genel Kurul sonrasında Başkan Mesut Hoşcan ve ekibi yönetime gelirken, şeffaf ve hesap veren bir yönetim olacağız demişti. Bugün Es Es yönetiminin ne kadar şeffaf olacağını üyeler görme şansı bulacak. Mali tabloları alacakları, borçları ve ödemeleri çıkartacak olan Eskişehirspor yönetimi üyeler önünde hesap verecek. Mali Genel Kurul saat 11.00'de başlayacak

OLAĞAN GENEL KURUL 14.00'TE

Bugün sabah saatlerinde yapılacak Mali Genel Kurulun ardından öğleden sonra saat 14.00'de Eskişehirspor Olağan Genel Kurul yapacak. Tüzük değişikliğinin yapılacağı Olağan Genel Kurulda üyelere yeni tasarlanmış tüzük dağıtılacak. Yapılacak değişikliklerin tartışılacağı günde üyeler kabul ederse ve önerileri de dikkate alınarak Eskişehirspor tüzüğünde değişiklikler olacak.


Editör: TE Bilisim