Yönetimin listesinde Hakan Şapçı, Sertaç Gezer, Ergün Ortakçı ve Ercan Kul gibi deneyimli isimler var. Bu isimlerle görüşecek olan yöneticiler bir an önce doğru ismi seçip teknik direktörünü belirlemek istiyor. 

Listedeki 4-5 isimden biri olan Hakan Şapçı ile ilk görüşme yapıldı. Edinilen bilgilere göre arada ciddi rakamsal farklar var. Şapçı ile bir kez daha görüşülecek. Sertaç Gezer ve Ergün Ortakçı ile de görüşme sağlanacak. Son 4 maçta görev yapan Yiğit Cumalı’nın tekrar U19 takımına dönmesi bekleniyor.

SERTAÇ GEZER

1984 Ankara doğumlu, 40 yaşında. Çubukspor, Tavşanlı Linyitspor, Anadolu Üniversitesi ve Gebzespor’da çalıştı. 2022-23 sezonunda Anadolu Üniversitesi’ni BAL’da şampiyon yaptı. 2023-24 sezonunda 3. Lig’de ilk devre Play-Off potasındayken görevden ayrıldı. Son olarak Gebzespor’da BAL’da 2’nci oldu.

HAKAN ŞAPÇI 

Manisa doğumlu, 51 yaşında. Manisa FK, Turgutluspor, Bergama Belediyespor ve son olarak Muğlaspor ile Bölgesel Amatör Lig (BAL) şampiyonluğu yaşadı. Uşakspor'u ise 3. Lig'den bir üst lige çıkarma başarısı gösterdi. 2023-24 sezonunda BAL’da Muğlaspor’u çalıştırdı ve şampiyon oldu.


ERGÜN ORTAKÇI 

Balıkesir doğumlu, 65 yaşında. Ümraniye, Küçükçekmece, Kasımpaşa, Kartal, Beylerbeyi, Beykoz, Balıkesirspor ve Kocaelispor gibi kulüpleri çalıştırdı. Beykoz’u şampiyon yaptı. 2009-10’da Balıkesirspor'u 3. Lig'den, 2. Lig'e çıkardı. Ümraniyespor'u BAL’dan 3. Lige ve oradan da 2. Lige çıkarmayı başardı. Geçen sezon BAL takımı 1926 Bulancakspor’daydı.

Eskişehir’deki son golü 16 Nisan’da! Eskişehir’deki son golü 16 Nisan’da!

ERCAN KUL 

1974 Trabzon doğumlu. 50 yaşında. Çaykaraspor, Değirmenderespor, Vakfıkebir, İstiklalspor, Gaziantepgücü’nü çalıştırıp 2016 yılında Şanlıurfa Suruç Gençlik Spor'da ilk kez BAL Teknik Sorumlusu oldu. Trabzon Çarşıbaşı’da şampiyonluk yaşadı. Kul, Nevşehirspor GK'yı 1-0 yenerek Kırşehir’i 3.Lige taşıdı. Karaman FK’da görev yapan Ercan Kul, TFF'nin ilk üç sırayı 3.Lige alınması kararıyla bir kez daha 3.Lig sevinci yaşadı. Amasyaspor 1968 ve Kahramanmaraş İstiklalspor ile BAL’da şampiyonluk yaşadı. Deneyimli teknik adam son olarak Manavgat’ın başındaydı. BAL’da ligi 2’nci bitirdiler.

Kaynak: Spor Servisi