Zafer Partisi Eskişehir İl Başkanı Soner Çam, partisinin başlattığı 'Sığınmacılar ülkesine gitsin' konulu imza kampanyası için Eskişehir'de de stant açmak istediklerini fakat izin verilmediğini ifade etti. Bu nedenle stantta sadece parti üyeliği çalışması yaptıklarını kaydeden Çam, dijital imza için parti binasına astıkları kare kodun da halkı kin ve düşmanlığa sevk ettiği gerekçesiyle Valilik tarafından kaldırıldığını söyledi.
SAYILARI 30 MİLYONA ÇIKACAK
'8,5 milyon sığınmacıyı ülkesine gönderecek olan tek parti Zafer Partisi'dir' diyen Çam,'Ne saray rejimi ne sarı muhalefet sığınmacılarla ilgili samimi değiller. 8,5 milyon sığınmacının çocuk doğurma oranları 5,3'tür. Yani 10 yıl zaman zarfında bu sığınmacıların nüfusu 25-30 milyonu bulacaktır. 90,8 milyar dolar sığınmacılara para ödedik. Herkesten 12 bin TL çıktı. Bunu Türk milleti ödüyor, saray rejimi ödemiyor. Sığınmacılara bu para ödenmeseydi ekonomik kriz olmayacaktı. Urfa, Gaziantep, Hatay ve Kilis'te sığınmacıların nüfusu Türklerin nüfusundan fazla. 900 bin sığınmacıya vatandaşlık verildi. Önümüzdeki seçime kadar 3,5 milyon sığınmacıya vatandaşlık verecekler. Saray rejimi seçimi kazanmak için elinden geleni yapıyor' diye konuştu.
MİLLİ GÜVENLİĞİMİZ TEHLİKEDE
Savcılığa itirazda bulunacaklarına dikkat çeken Çam, şunları söyledi: 'Eskişehir'de bir barkod uygulaması yaptık. Partimizin balkonuna astık. Dijital ortamda 'Sığınmacılar ülkesine gitsin' kampanyasıydı. Eskişehir Valiliği bu kare kodu kaldırttı. Oysa diğer şehirlerde bu kare kod duruyor. Bu haksız bir yaptırımdır. Gerekli itirazları yapacağız cumhuriyet savcılığına. Güya halkı kin ve öfkeye sevk ediyormuşuz. Kendi ülkemizde sokağa çıkamaz olduk. Türkiye Cumhuriyeti Devleti topraklarında Türk vatandaşlarının hepsi huzursuz ve mutsuz. Zafer Partisi 1 yıl zaman zarfında bu sığınmacıları ülkelerine gönderecek ve ülkelerinde daha mutlu olacaklardır. Eskişehir'de stant açmak istedik. Fakat imza kampanyasına izin verilmedi.Bu yüzden parti üyeliği yapmak için stant açtık. Eskişehir'de de rahatsızlık var sığınmacılarla ilgili. Bu sığınmacılar küresel güçlerle birleşecek ve iç savaş çıkaracaklar. Milli güvenliğimiz tehlikede' şeklinde konuştu. MELTEM KARAKAŞ KAYA
Editör: TE Bilisim