Baycan Elektrik Elektronik A.Ş bünyesinde çalışmaya başlayacak olan Bayram Türkmen, Zeynep Anık ve Buğrahan Birdal kendilerine sağlanan fırsatlardan dolayı Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç'ı ziyaret ederek teşekkür etti.
ÖZGÜVENLERİ GELİŞTİ
Buluşmada Zeynep Anık'ın annesi Ferda Anık, Bayram Türkmen'in babası Üstün Türkmen ve Buğrahan Birdal'ın annesi Zeynep Birdal, projeden dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek, 'Tüm emeği geçenlere, başkanımıza teşekkür ederiz. Çocuklarımızın özgüvenleri o kadar gelişti ki… Eskisi gibi çekingen değiller, hepsinin hedefleri var' diye konuştu.
İYİ Kİ YAPIYORUZ
Ziyaretten dolayı duygulanan ve çok mutlu olduğunu ifade eden Başkan Ataç da '3 kardeşimiz 7 Ağustos'ta Baycan'da çalışmaya başlayacaklar, montaj görevlisi olacaklar. Gençlerimizin öyle bir çalışma disiplini ve sabrı var ki takdir edilmeleri gerekiyor. Bu güzel gelişmeler de hem ailelerimizi hem de bizi çok mutlu ediyor. Onların dünyalarında sevgiden başka bir şey yok. Bazen geceleri yatarken düşünürüm; iyi ki bu projeleri yapıyoruz' diye konuştu. HM
Editör: TE Bilisim