Eskişehir’de Kerim Tulgar ile Özlem Karakülah’ın düğünü Kent Palace’de gerçekleştirilen görkemli organizasyonla kutlandı. İmren ve merhum Levent Tulgar çiftinin oğulları Kerim Tulgar ile Güzin ve Seyfettin Karakülah çiftinin kızları Özlem Karakülah, aileleri ve yakın dostlarının katıldığı nezih bir törenle evlendi.

"GELECEĞE UMUTLUYUZ"

Damat Kerim Tulgar, düğün heyecanını paylaşarak, “Şu anda buradayız, mutluyuz ve geleceğe dair umutluyuz. Arkadaş vasıtasıyla eşimin eski iş yerinde tanıştık, sonrasında her şey kendiliğinden gelişti” dedi.

Eskişehir'de yasak yere girdi, sıkışıp kaldı!
Eskişehir'de yasak yere girdi, sıkışıp kaldı!
İçeriği Görüntüle

"EVLENECEĞİMİ HİSSETMİŞTİM"

Gelin Özlem Karakülah ise duygu dolu anlar yaşadığını belirterek, “Tanışalı 3 yıl oldu, 1 yıl sonra evlilik kararı aldık. Çok mutluyuz. Organizasyon çok güzel ilerliyor. Tüm sevdiklerimizle birlikte harika bir gün geçiriyoruz. Onu ilk gördüğümde evleneceğimizi hissetmiştim, süreç de öyle ilerledi” ifadelerini kullandı.

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden kutlamalarda çift, davetlilerle birlikte doyasıya eğlendi.

Kaynak: Haber Merkezi