Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi ve Boyut İş Güvenliği ve Sağlığı Şirketi iş birliği ile Kişisel Verilerin Korunması ile ilgili seminer düzenlendi.

GÖREVİMİZ OLDU
Seminerin açılış konuşmasını gerçekleştiren EOSB Başkanı Nadir Küpeli, 'Organize Sanayi Bölgeleri sadece fabrikalardan ibaret değil. Tabi ki üretim de yapıyoruz ama sosyal işlerimiz de olmalı. Böyle eğitimler vermek görevimiz oldu. Kişisel Verilerin Korunması Kanunu 2016'da kabul edildi. Yasa ne getiriyor, biz neresindeyiz, nasıl etkileniyoruz, kısmını aydınlatmak istedik. Ben de telefonlarımıza gelen SMS'lerden rahatsız olan kişilerdenim. Bir şekilde telefon numaralarımıza ulaşıyorlar. Bu da kişisel veriler. Kötü niyetli kişiler o gönderdikleri iletiyi açtığımızda birçok verileri yok ediyorlar. Bu anlamda kişisel veriler çok önemli' dedi.

YOĞUN KATILIM
Küpeli'nin açılış konuşmasının ardından seminere geçildi. Boyut İş Güvenliği ve Sağlığı Şirketi Genel Müdürü Abdullah Kaya, Doktor Hüseyin Köse, gerçekleşen seminerle ilgili olarak katılımcılara detaylı bilgi verdi. ESRA ÜNLÜ
Editör: TE Bilisim