Saadet Partisi Tepebaşı 4'üncü Olağan Kongresi gerçekleşti. Taşbaşı Kırmızı Salon'da düzenlenen kongreye Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Atik Ağdağ, Saadet Partisi Eskişehir İl Başkanı Fesih Bingöl ve partililer katıldı. Mevcut Tepebaşı İlçe Başkanı Muhammed Ali Köse, 103 oyla tekrar ilçe başkanı seçildi. Kongre ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Köse, 'Yeni dönemde ülkemiz, şehrimiz için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Üç sene önce tekrar göreve seçilmiştik. Üç sene içinde ülkemiz çok ağır koşullar geçirdi. Ekonomik olarak, siyasi olarak malum salgın sebebiyle. Kısıtlamalar sebebiyle araziden mümkün olduğunca çekilip teknolojik yöntemlerle insanımıza ulaşmaya çalıştık. Bu hastalığın bir an önce bitmesini temenni ediyoruz. Yeni dönemde teşkikatımız adına en önemli, en güzel çalışmaları yapma konusunda gayret göstereceğiz. Bu dönemde teşkilatlanmaya daha fazla ağırlık vereceğiz. Bu dönemde mahallelere daha fazla inmeye çalışacağız. Şu an öyle bir manzara var ki Tepebaşı bölgesinde diğer siyasi partilerin hepsi bir şekilde araziye inmeye çalışıyorlar ama aşırı derecede bir mahalle çalışması yapılmıyor. Biz bu dönemde buna rağmen mahalle çalışmalarına ağırlık verdik. İnşallah bundan sonra da daha ciddi çalışmalarla teşkilatımızı temsil edeceğiz' dedi.
FEDAKARCA ÇALIŞIYORLAR
Eskişehir'deki kadrolarının fedakarca çalıştığını belirten Atik Ağdağ ise, 'Kongreler partiler için bir heyecan ve yenilenme unsurudur. İnşallah kongremiz hem Tepebaşı'na hem Eskişehir'e hayırlar getirir temennisindeyiz. Eskişehir Anadolunun en kıymetli noktasında. Bir taraftan sanayileşmesi bir taraftan eğitim hamlesi ile aslında çok önemli bir şehir. Saadet Partisi teşkikatı olarak Eskişehir'deki kadrolarımız ben aynı zamanda Eskişehir il sorumlusuyum o yüzden sürekli gidip geliyorum bu sebeple çok gayretli ve fedakarca çalışan arkadaşlarımız var. Ama bununla beraber Eskişehir'de bir türlü arzu ettiğimiz ölçüde de siyasi sonuca dönüştürme anlamında bir netice almada zorluğumuz var. İnşallah önümüzdeki dönemde bu kongrelerle kadrolarımız genişleyecek, çalışmalarımız sonuç alacak' diye konuştu.
HABER: MELTEM KARAKAŞ KAYA
Tepebaşı İlçe Yönetimi şu isimlerden oluştu: Muhammed Ali Köse (İlçe Başkanı), Ahmet Gülen, Ali Osman Taktak, Bedri yeni, Çetin Yorgun, Ensar Tuna, Gökhan Taktak, Hakan Taktak, Halil İbrahim Arslan, Halis Bağcı, Hasan Arduç, Metin Danabaş, Sercan Gözegir, Tuncay Akyol, Şuayip Akkaş.

Editör: TE Bilisim