Daha 9 maç var
Tesislerde antrenman öncesinde açıklamalarda bulunan Özer, 'Dört maç üst üste kaybettiğimiz için üzgünüz. Ancak henüz hiçbir şey bitmedi. Biz elimizden gelen mücadeleyi sahada yansıtacağız. Kimse Eskişehirspor'a küme düşmüş gibi davranmasın. Bu ligde oynayacağımız daha 9 maç var. Hem söylediğim bir şey var. Elimdeki oyuncu grubu bundan ibaret. Bu çocuklarla mucizeyi başarmak için yola çıktık' diye konuştu.

14 günde 4 maç oynadık
Özer, 'Herkes terinin son damlasına kadar savaşıyor. Her inişin bir çıkışı var. Bunun için çabalıyoruz. 14 günde 4 maç oynadık. Bu maçlar bizi yıprattı. Rakiplerimiz bu süreçte kadrolarında rotasyona gidebildiler. Ancak bizim böyle bir lüksümüz maalesef yok. Sakat oyuncularımız var. Kıvanç Karakaş, Cemali Sertel ve Onur Bayramoğlu. Durumları maç saatinde belli olacak. İbrahim Halil Öner ise cezalı' dedi.

Rotasyona gidemedik
'Giresunspor ligin kaliteli takımlarından' diyen Teknik Direktör Mustafa Özer, 'Kadrolarında birçok etkili isim var. Cumartesi günü sahadan istediğimiz sonuçla ayrılmak için elimizden geleni yapmak istiyoruz. 14 günlük süreçte Akhisar maçının ilk devresi hariç mücadele ettik. Rotasyona gidemedik. Elimizdeki oyuncular belli. Hep aynı oyuncuların üzerinden gidiyoruz' ifadelerini kullandı.

Henüz hazır değiller
Özer, 'Metehan Altunbaş ilk geldiğinde lig temposuna yavaş yavaş hazırladık. 10 dakika süre verdik, 20 dakika süre verdik. Sonra ilk 11'de oynattık. Şimdi bir yerlere gelmeye başladı. Altyapıdan son olarak A Takıma kazandırdığımız diğer oyuncular şu an hazır değiller. Hazır olmadan oyuna sokup o futbolcuları kaybetmek istemiyorum' dedi.

Dengemiz bozuluyor
'Göreve geldiğimiz ilk 5 maçta toplanan 11 puan var' diyen teknik patron Özer, 'O maçlarda süre verdiğimiz isimlerden bazıları son 4 maçta yoktu. Sakatlıklar, cezalar olduğu zaman takımın dengesi bozuluyor… Biz Eskişehirspor'u ayakta tutmak için geldik. Bu çocuklara hala inanıyorum ve güveniyorum' ifadelerini kullandı.

Üç gündür uyumadım
Teknik Direktör Özer, 'Menemenspor, Hatayspor, Karagümrük ve Akhisar maçlarında kafa kafaya gittik. Biz golü atsak alabileceğimiz maçlardı. Sakat olduğu halde, hasta olduğu halde oynattığımız isimler var. Yine 10 günde 3 maçımız var. Arayış içerisindeyiz. 3 gündür yatmadım. Nasıl yapsak diye düşünüyoruz' diye konuştu.

6-7 puan ileri götürür
Gelecek haftalar ile ilgili görüşlerini de aktaran Teknik Direktör Mustafa Özer, 'Bizim için Giresunspor, Osmanlıspor ve Adana Demirspor maçlarından 6-7 puan alabilirsek bizi ileriye götürebilir' dedi.

Takımı ayakta tutuyorlar
'Taraftar olmasa Eskişehirspor diye bir kulüp olmazdı' diyen Özer, 'Yıllardır ayakta tutan taraftarlarımız. Çok büyük fedakarlıklar yapıyorlar. Kampanyalar başlatıyorlar. Eskişehirspor'un ligde kalması için çok mücadele ediyorlar. Ama şartlarımız bu. Geldiğimizde oyuncularıma da dedim. Gelin mucizeyi gerçekleştirelim Eskişehirspor'u ligde tutalım dedim' ifadelerini kullandı.

Kalbimiz bunu istiyor
'Bizim bir sistemimiz var' diyen Özer, 'Başka hiçbir sistem kuramıyorsunuz. Gençlerimiz var tecrübesiz oyuncularımız var. Bunu herkes net öğrensin. Yapacak başka hiçbir şey yok. Bu hafta forvetim sadece Metehan Altunbaş… Rica ediyorum Eskişehirspor'a destek olalım. Eskişehirspor bir çınardır. Biz kulübü ligde tutmak için çok çalışıyoruz… Önümüzdeki 3 maçtan iyi neticeler alırsak inşallah Eskişehirspor'u ligde bırakacağız. Kalbimiz bunu istiyor' dedi.
Editör: TE Bilisim