Eskişehirspor ne zaman zora düşse hep yardım eli uzatan, 2017 yılında billboardları Eskişehirspor'a veren ve bu şekilde kulübün kasasına o dönemin dolar kurunun parasıyla 2 milyon dolar günümüzün parasıyla 65 milyon TL civarında bir kaynak sağlayan Eskişehirspor'un Kazım Abi'si, şimdi de takımı bu zor gününde yalnız bırakmıyor.

Billboard Kiralama Desteği

2017 yılında Odunpazarı Belediyesinin billboardlarını Eskişehirspor'un kiralamasını sağlayarak kulübün kasasına 2017 yılında 2 milyon dolar (günümüzün parasıyla 65 milyon TL) maddi kaynak sağladı.

Otopark Sözleşmesiyle Gelir Artışı
Otopark sözleşmesiyle Eskişehirspor'a önemli bir gelir kaynağı yarattı

Eskişehirspor 67 sarı kart gördü Eskişehirspor 67 sarı kart gördü

Loca ve Forma Satışlarına Destek
Loca ve forma satışlarında öncülük etti.

Tesisin Çimlerine bakım

Odunpazarı Park ve Bahçeler ekibi dün Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’ndeki çimlere bakım yaptı. Kalabalık gelen ekip tesislerde çim biçip budama yaptı. Teknik Direktör Önder Karaveli emekçilere teşekkür edip onlarla fotoğraf çekildi. Eskişehirspor'un tesislerinde ne zaman bakım ihtiyacı doğsa, Kazım Kurt önderliğinde Odunpazarı Belediyesi Kırmızı Şimşeklerin hep yanında oluyor.

Kazım Kurt'un Eskişehirspor'a yaptığı bu katkılar, kulübün zor zamanlarında ayakta kalmasına ve ilerlemesine önemli bir destek sağlıyor.

Eskişehirspor'un hep yanında olan Kazım Kurt , ESTV’de yayınlanan Adaylar Konuşuyor programında da Eskişehirspor’a  değindi. Kurt, “Benim Eskişehirsporluluğumu kimse tartışamaz. Bu 10 içinde sunduğum katkıları da kimse tartışamaz. Sağda solda konuşanlar boşa konuşuyor. Ben sürekli yardım ediyorum. Eskişehirsporlular bizi ağaç dikme törenine bile davet etmiyorlar. Sezon açılışına davet etmiyorlar. Ona rağmen yardıma devam ediyoruz. Eskişehirspor AKP'li yöneticilerden kurtulsun, biz 3 belediyeyi alalım. Versinler Eskişehirspor'u bize en kısa zamanda Süper Lig'e 5 yıl dolmadan çıkalım. Maça bile davet edilmememize rağmen Tepebaşı ve Odunpazarı yardım ediyor. Biz bu arkadaşlar için etmiyoruz. Eskişehir için ediyoruz. Ayşe Hanım da söyledi Eskişehirspor'a destek vereceğini” dedi.

Muhabir: Ali Çalık