Geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirilen taraftar kurultayında, Eskişehirspor yönetiminden umudunu kesen ve takımına tam destek kararı alan taraftarlar, bu eylemi Konya maçında hayata geçirdi.


TARAFTAR KENETLENDİ
Tepki ve protestoları bir kenara bırakan ve takımın başarısı için kenetlenen Eskişehirspor taraftarları, Torku Konyaspor ile deplasmanda oynanan karşılaşmada, tarihi bir güne daha imza attı.


GÖRKEMLİ UĞURLAMA
Siyah kırmızılı futbolcuları ve teknik kadroyu Konya seferine meşaleler ve konfetiler eşliğinde görkemli bir şekilde uğurlayan taraftarlar, Konya Torku Arena Stadı tribünlerinde de kendilerine ayrılan yeri doldurarak gönül verdikleri arma ve renkleri yalnız bırakmadı.


TRİBÜNLERDE 2 BİN ES ES'Lİ
2 binden fazla Eskişehirspor taraftarı maçın başından sonuna kadar teknik kadro ve futbolculara destek vererek takımın sahadan puan yada puanlarla ayrılması için üzerine düşeni yaptı.


YENİLGİYE RAĞMEN
Alınan 3-2'lik yenilgiye rağmen takımı alkış yağmuruna tutan taraftarlar, Konya dönüşü de teknik kadro ve futbolcuları Eskişehir tren garında muhteşem bir şekilde karşıladı.


SAVAŞIN ÇOCUKLAR
Ultras Problem? tarafından hazırlanan '3 puandır bize formadaki ter. Sonuna kadar mücadele edin yeter' pankartı ile karşılanan futbolculara, 'Başın öne eğilmesin, aldırma Es Es aldırma. En büyük sen değilmisin, aldırma Es Es aldırma' sloganlarının yanı sıra 'Geriye düşsek de terlesin formalar. Kurtuluşa kadar savaşın çocuklar. Saldırın çocuklar' tezahüratları yapan taraftarlar, takıma olan inancını yitirmediğini ve desteğe devam edecekleri mesajını verdi.

AYBABA TEŞEKKÜR ETTİ
Diğer taraftan Teknik Direktör Samet Aybaba, Torku Konyaspor maçında takımımıza 90 dakika boyunca destek veren taraftarımıza teşekkür etti.

ÇALIŞMAYA DEVAM
Aybaba, kulübün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, uzun soluklu bir mücadeleye geldiklerini belirterek, 'İstiyorduk ki buradan puan alalım ve oyuncularımızın motivasyonu yükselsin. Ama oyuncularımızın sahadaki görüntüleri beni umutlandırdı. Çok mücadele ettiler ve çok koştular. İki kere öne geçtik ama futbol bu. Küçük ve basit nüanslarla goller yedik. Onlarla ilgili çalışmamız lazım. Bunları yapsaydık farklı bir şekilde galip gelebilirdik. Ama çalışmaya devam edeceğiz.

KENETLENEREK İYİ YERLERE GELECEĞİZ
Bundan sonra 5 tane maçımız var. Devre arası dönemi var. Biz bu takımı şehirle, taraftarla birlikte kenetlenerek iyi yerlere getireceğiz' ifadelerini kullandı.

BİLET FİYATLARINI DÜŞÜRÜN
Diğer taraftan ligin 13.hafta maçında 28 Kasım Cumartesi günü saat 19.00'da oynanacak Mersin İdman Yurdu maçının önemine de değinen taraftarlar, tribünlerin tıka basa dolması için yönetimin bilet fiyatlarında ciddi bir indirime gitmesi gerektiği mesajını verdi.

Editör: TE Bilisim