Pandemi döneminin başından itibaren, hastalığın yayılmasını önlemek amacıyla sıkı bir mücadele veren Büyükşehir Belediyesi, kontrollü sosyal hayatla ilgili olarak vatandaşları uyarıyor.
ZABITA İŞ BAŞINDA
Yoğunluğun yaşandığı bölgelerde vatandaşları fiziksel mesafe, maske ve hijyen konusunda bilinçlendirmeye devam eden zabıta ekipleri, İçişleri Bakanlığı'nca gerçekleştirilen denetimlere de özel olarak katılıyor. Son olarak gerçekleştirilen denetimlere katılan Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili İbrahim Arslan da Vega Outlet ve Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı'nı ziyaret eden vatandaşları maske, mesafe ve hijyen konusunda uyardı.
KARARLI MÜCADELE
Arslan 'Şehrimizde 15 Mayıs'ta Eskişehir Valiliği'nce alınmış karar gereği maske takmak zorunluluğu devam ediyor. Her geçen gün artan rakamları ciddiyete olarak salgın ile mücadelemizi kararlılıkla sürdürmemiz gerekiyor. Covid-19'a karşı en güçlü silahımız da maske, mesafe ve hijyen!' diyerek alışveriş merkezini ve Sazova'yı ziyaret eden vatandaşları maskelerini doğru şekilde takmaları konusunda özellikle uyardı. HM
Editör: TE Bilisim