“Şimdi değişim zamanı” diyerek antrenörlerine seslenen Göcen, “Değerli antrenör arkadaşlarımızı TÜFAD Eskişehir şubemizin 3 Haziran Pazartesi günü saat 18.00’de Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde (Atatürk Bulvarı, Migros yanı) yapılacak olan genel kuruluna davet ediyorum. Hazirun listesinde olan tüm arkadaşlarımızın seçime katılıp değişime ortak olmalarını rica ediyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Ünlüce Eskişehirlilere olan bir sözünü daha tutuyor Başkan Ünlüce Eskişehirlilere olan bir sözünü daha tutuyor

İnanıyoruz ki başaracağız

Göcen, “Aidat ödeyen ödemeyen arkadaşlarımıza sesleniyorum hazirun listesinde olan bütün antrenör arkadaşlarımızın oy kullanma hakkı olduğunu bilmelerini istiyorum. Kararlılıkla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnanıyoruz ki başaracağız ve Eskişehir TÜFAD Şubesi’nde değişimi gerçekleştireceğiz” dedi.

Projeleri hayata geçireceğiz

Antrenör Göcen, “Antrenör arkadaşlarımızın olağan genel kurulumuza yüksek katılım göstermelerini ve kongrede yapılacak olan yönetim kurulu seçiminde söz sahibi olmalarını istiyoruz. Bizler genç dinamik ve tecrübeli antrenörlerden oluşan yönetimimizle çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. İnanıyoruz ki artık şehrimizde antrenörlerimiz için önemli projelerimizi hayata geçirmek için canla başla çalışacağız” diyerek sözlerini noktaladı. 

Kaynak: Spor Servisi