SAYI 32'YE ÇIKTI
Siyah-Kırmızılı takımdaki yeni sezon hazırlıklarını Esgroup Spor Servisi'ne değerlendiren Eskişehirspor Sportif Direktörü Murat Daldık, 29 Temmuz'da başlayan yeni sezon hazırlıklarında hafta sonu itibariyle birinci hazırlık dönemini tamamladıklarını ve 2. Etap çalışmalara başladıklarını söyledi. Teknik Direktör Cem Karaca ve yardımcıları nezaretinde 33 kişiyle başlayan yeni sezon hazırlıklarının 2. Etabına dün akşam 28 kişiyle devam etti. Bu sayı altyapıdan alınan yeni isimlerle birlikte tekrar 32 kişiye çıktı.
DÖNEM İHTİMALLERİ VAR
'22 Ağustos'ta yapılacak Bolu kampına kadar altyapıdaki tüm oyuncular sırasıyla A takımla birlikte çalışmalara katılacak' diyen Daldık, 'Teknik kadromuz Bolu kampı öncesi kadro sayısını 26'ya düşürecek ve yeni sezon kadromuz netlik kazanacak. Tabi ki hocamızın takımda görmek istediği sözleşmesi biten bazı oyuncular var. Yönetim kurulumuz bu isimlerle görüyor. Dönme ihtimali olan oyuncular var. Bolu kampı öncesi takıma katılan eski oyuncularımız olabilir' ifadelerini kullandı.
TAKIMLAR NETLİK KAZANMADI
Daldık, 'Sonuçta teknik kadro 22-29 Ağustos tarih inde Bolu'da yapılacak kampa, ligde mücadele edecek kadroyu oluşturarak gitmek istiyor. Koşan, mücadele ede n ve sahada savaşan bir takım kurmak için uğraşıyor. Ayrıca sezon öncesi Bolu kampında 3 hazırlı k maçı oynanacak. Karaca hocamız kamp öncesi de 2 özel maç yapmayıplanlıyor. Şu anda hazırlı k maçı oynayacağımız takımlar netlik kazanm adı. Görüşmeler devam ediyor' diyerek sözlerini noktaladı.
Editör: TE Bilisim