Saadet Partisi Odunpazarı İlçe Teşkilatı 4'üncü Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Taşbaşı Kırmızı Salon'da gerçekleştirilen kongreye Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cafer Güneş, Saadet Partisi İl Başkanı Fesih Bingöl ve birçok partili katıldı. Tek adayla gidilen kongrede mevcut ilçe başkanı Muhammed Güney, güven tazeleyerek tekrar Odunpazarı İlçe Başkanı seçildi.
YAPILAŞMA SORUNU VAR
Kongreye dair konuşan Muhammed Güney, 'Kongremizi pandemi sürecine sebebiyle ertelemiştik. Artık baktık bu süreç uzayacak genel merkezimizin kararıyla kongremizi yapmaya karar verdik. Yeni bir kan, yeni bir tazelik, yeni bir heyecan getirecektir elbette kongremiz. Bu noktada özellikle Odunpazarı için neler yapabiliriz diye ciddi çalışmalarımız var. Küçük Sanayi Çarşısı bununla ilgili ciddi çözümler bekliyor. Yapılaşmayla ilgili problemler var. Bununla ilgili çözüm önerilerini biz belediye başkanına ve yetkililere zaman zaman rapor şeklinde ulaştırmayı arzu ederiz. Yönetimimizdeki arkadaşlarımızın çoğu genç. Eskişehir'de de gençler yoğunlukta olduğun için gençlere yönelik de çalışmalarımız olacak. Biz tabi bu süreci en iyi şekilde değerlendirilmeye çalışıyoruz ama öncelikle pandeminin bitmesini bekliyoruz. Üyelerimize vatandaşlarımıza sosyal medyadan ulaşıyoruz yüz yüze görüşemediğimiz için' dedi.
HABER: MELTEM KARAKAŞ KAYA
Yönetim Kurulu Listesi şu isimlerden oluştu: Muhammed Güney (İlçe Başkanı), Ragıb Sağdıç, Mücahit Sağdilek, Sinan Vural, Cüneyt Sağdıç, Osman Çalışkan, Yasin Yentürk, Nihat Çelik, İlhan Gençyılmaz, Hikmet Çakır, Abdil Kaplan, Ferruh Yılmaz, Ahmet Bozkurt, Yasin Özen, Eyüp Taşçı.
Editör: TE Bilisim