İmzalanan protokole göre Odunpazarı Gençlik Merkezleri tarafından belirlenen 5. 6. 7. ve 8. sınıf öğrencilerine Yeni Yol Kişisel Gelişim Kursları tarafından uzaktan eğitim videoları ve deneme sınavları yapılacak. Yine Odunpazarı Gençlik Merkezleri tarafından belirlenen 9. 10. 11. ve 12. sınıf öğrencilerine Yeni Yol Özel Öğretim kurslarının uygulamasından faydalanmalarına olanak sağlanacak.
YARARLI OLACAK
Koronavirüs birçok alanda olduğu gibi eğitime de büyük bir darbe indirdiğini ifade eden Kurt, 'Pandemi sürecinde eğitimin, ciddi anlamda, aksadığı bir dönemde bu protokolün bölgemizdeki çocuklar için yararlı olacağına inanıyorum. Bu konuda, bize destek olan Yeni Yol Okulları kurucularına ve yöneticilerine teşekkür ediyorum' dedi.
EKSİKLER TAMAMLANACAK
Yeni Yol Okulları Kurucusu Yiğit Şentürk de Odunpazarı Belediyesi'nin, Eskişehir için çok önemli işlere imza attığını söyleyerek, 'Yeni Yol Okulları olarak, Odunpazarı Belediyesi ile beraber, bu süreçte, uzaktan eğitim konusunda eğitimde eksik kaldığını düşündüğümüz alanlarda, öğrencilerimize destek olmak için bu çalışmayı başlattık' diyerek, Başkanı Kurt'a teşekkür etti. HM
Editör: TE Bilisim