Tepebaşı Belediyesi'nin sevilen sosyal projelerinden biri olan Deneyimli Kafeler, şehir yaşamının ortasında vatandaşlar için sıcak bir durak olmayı sürdürürken sayıları da artmaya devam ediyor.
Çocuklardan gençlere, kadınlardan yaşlılara kadar toplumun her kesimine hitap eden Deneyimli Kafeler'in 12.'si, düzenlenen tören ile Kumlubel Mahallesi Çukur Sokak'ta açıldı. Güreşçilik hayatına uluslararası birçok başarıyı sığdıran milli güreşçi Nasuh Akar'ın ismi, Kumlubel Mahallesi'ndeki Deneyimli Kafe ile ölümsüzleştirildi. Açılışa Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç'ın yanı sıra CHP Tepebaşı İlçe Başkanı Atilay Dalgıç, Tepebaşı Belediye Meclis üyeleri, Kumlubel, Fatih ve Zafer Mahallelerinin muhtarları, Nasuh Akar'ın kardeşi Talip Akar ve yeğeni Yasemin Şen ile çok sayıda mahalle sakini katıldı.
ÜÇ MAHALLEYE HİTAP EDECEK
Törende konuşan Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, bugüne kadar hizmete açılan 11 deneyimli kafeden dolayı vatandaşların mutlu olduğunu ve yenilerinin açılmaya devam edeceğini ifade ederek, 'Bizim için vatandaşımızın açtığımız mekanlardan dolayı mutlu olması, en büyük öncelik. Bugüne kadar açtığımız 11 deneyimli kafede de bu mutluluğu gördük ve yenilerini açmaya devam ediyoruz. İçinde bulunduğumuz bu güzel park da 3 mahallemize hitap eden bir mekan; Kumlubel, Zafer ve Fatih Mahallemizin yararlanacağı bir alan. Bu parkımızı da bildiğiniz gibi; mahalle sakinlerimizin güzel ve huzurlu şekilde zaman geçirebilmeleri için sıfırdan yaptık. Deneyimli Kafelerimiz, belediyemiz tarafından işletiliyor ve son derece uygun fiyatlara çay hizmeti sağlanıyor. Aynı zamanda burada da hanımlara ve erkeklere yönelik kurslarımız olacak. Ayrıca doğum günü, nişan gibi toplantılarınızı burada yapabileceksiniz. Kadınlarımız burada toplanarak bir araya gelebilecek' şeklinde konuştu. HM

Editör: TE Bilisim