Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, eşi Türküz Kurt ve oğlu Can Kurt'la birlikte oyunu Şeker Mahallesi'nde bulunan Şehit Piyade Astsubay Çavuş Soner Özübek İlkokulu'nda kullandı.

Ailesiyle birlikte oy kullanacağı okula yürüyerek gelen Başkan Kurt, vatandaşlarla selamlaştı; sandık görevlilerini ziyaret etti.

Eşi Türküz Kurt'la birlikte oyunu kullanan Başkan Kurt basın mensuplarının sorularını da cevapladı. Başkan Kurt, 'Yeni bir döneme giriyoruz. Sonuç ne olursa olsun Türkiye'de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak' dedi.

Başkan Kurt açıklamasına şöyle devam etti: 'Ama gönlüm belli; partimin tavrı belli. Bizim de aylardır uğraştığımız mücadele ettiğimiz alan belli. İnşallah kazanırız diyorum. Türkiye geriye doğru gitmemeli. Türkiye ileri açılmalı. Demokrasinin kurum ve kurallarıyla işlemesi lazım. Bunu da gerçekleştirmek bugün yurttaşların elinde bence ve Batı tipi parlamenter sistemin devamından yana bir sonuç bekliyorum. Katılımın yüksek olacağını zannediyorum. Yüzde 80'in üstünde olur gibi bir hissim var.'(HM)

Editör: TE Bilisim