İkinci yarıda daha iyi olacağız
'Takımımız ikinci yarıya iyi hazırlandı' diyerek sözlerine başlayan Şimşek, 'Kampları takip ettik, hocamızdan bilgi aldık. İkinci yarıda daha iyi olacağız. Tabi birlik ve beraberlik burada çok önemli. Karacabey maçı için bir bilet etkinliği yaptık. Rahmetli Ahmet Çalık kardeşimizin anısına biletleri 6 lira olarak belirledik. Öğrenci kardeşlerimize ücretsiz yaptık bu maçı. Sağ olsun Tarık Erden 100 bilet alarak kıvılcımı başlattı. Sonra şehrin bilinen dinamikleri de bu kıvılcıma yardım etti' dedi.
Arma yaşasın diye
Başkan Şimşek, 'Çok büyük güçleri olan bir yönetim değiliz. Sadece arma yaşasın diye mücadele ediyoruz. Mücadele ederken de elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz. Böyle birlik ve beraberlik oluşunda bizde daha çok hırslanıyoruz. Bize moral ve motivasyon oluyor. Ama ne yapsak şehirle kulübü barıştıramıyoruz. Geçmişten kaynaklanan nedenlerden dolayı oluyor bu. Biz de şehir dışından para bulmaya çalışıyoruz. Haftanın 2-3 günü büyük holdinglere gidiyoruz' ifadelerini kullandı.
Yüzde 90'ından olumlu cevap aldık
'Transfer tahtası yılan hikayesine döndü' diyen Şimşek, 'Biz sezon başında yabancı futbolculardan imzaları topladık, ödemeleri yaptık. Bütün eski futbolcularımızla kontak halindeydik. Türk futbolcuların %90'ından olumlu cevap aldık. Ama her zaman dediğimiz gibi önümüzdeki en büyük engel Trabzonspor dosyası. Eğer şehirden bir büyüğümüz ya da dosyakapat.com'a ilgi olup Trabzonspor dosyası kapatılsaydı biz transfer yasağını kaldırırdık. 6 milyon lira Trabzonspor'a borcumuz var. Transfer yasağını kaldıramayız. 1 kuruş dahi indirim yapmıyorlar' diyerek sözlerini noktaladı.
Editör: TE Bilisim